Според руския дипломат имаме нужда от проверена информация за събитията,

...
Според руския дипломат имаме нужда от проверена информация за събитията,
Коментари Харесай

Представителят на русия* в ООН се изгаври с изнасилените от Хамас...

Според съветския посланик „ имаме потребност от тествана информация за събитията, разказани в отчета “. Той аргументира това с думите, че хипотетичното страдалчество на хора, подложени на полови закононарушения, е „ превърнато в политически инструмент “. Руският представител в Организация на обединените нации уточни, че москва осъжда по принцип закононарушенията, осъществени от терористичната формация Хамас на 7 октомври. В същото време той уточни, че русия не утвърждава израелската военна интервенция в линията Газа, заради обстоятелството, че тя „ санкционира популацията на анклава “ за закононарушенията на някакви други хора.

 

съветските управляващи намерено пренебрегват правото на Израел на самозащита и го приканват да спре военната акция в линията Газа, почнала в отговор на всеобщото навлизане на Хамас в страната на 7 октомври, при което починаха към 1200 души.

 

москва неведнъж е приемала делегации на Хамас и е изразявала поддръжка за терористите, добавя изданието. По-рано Kursor писа, че външният министър на Израел Кац разкритикува към този момент генералния секретар на Организация на обединените нации за неналичието на безапелационен отговор на отчета за половите закононарушения на Хамас, както и във връзка с съветската несъответстваща позиция.

 

В същото време русия упорства Организация на обединените нации да осъди украинските офанзиви с дронове на обекти на територията на рф. Масово представителите на страните, членуващи в международната организация нарекоха сходно искане „ безсрамно и несъстоятелно “ и го отхвърлиха.

--------------------------------

* - до цялостната победа на Украйна редакторите на Kursor ще показват всички лични имена и институции на съветската федерация и нейните представители с дребна писмен знак.

Смърт на окупаторите! 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР