Според регионалния министър идеята да се уведомяват водачите на автомобили

...
Според регионалния министър идеята да се уведомяват водачите на автомобили
Коментари Харесай

Министър Шишков предлага лимит на глобите, плащани от шофьорите за грешки при ползването на винетки

Според районния министър концепцията да се уведомяват водачите на коли три дни, откакто са получили санкцията, не може да се приложи. Проблемите са обратно във времето:

 

" Този програмен продукт, който е юридически 2019 година, не разрешава санкциите да излизат в уеб страницата на АПИ, само че има още един огромен проблем - и че в този миг, когато е направена цялата система - отново приказвам, 2019 година, една от концепциите е била в това число човек, когато си купува електронна винетка, да си оставя телефон, да си оставя мейл, с цел да може в случай че се случи проблем, да бъде известен индивидът, че има подобен проблем и че има нещо неправилно с винетката.

 

За страдание, имало несъгласие в тази посока. Имало е несъгласие от публични организации. Възражението е било признато и в този момент на процедура вероятните технологии не можем да ги използваме ".

 

Решението е в Закона за пътищата да се одобри, че при струпване на повече санкции, да има предел за една година. " Ако вие сега имате 20 санкции, да кажем, плащате три и не плащате другата част ".

 

Нужна е обаче самодейност на Народното събрание, с цел да не се трансформира казусът със софийското село Пролеша, където жителите му се оказаха санкционирани с милиони, тъй като са карали по столичното Околовръстно шосе без винетки, в наклонност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР