Според официална информация украинският министър на отбраната Олексий Резников ще

...
Според официална информация украинският министър на отбраната Олексий Резников ще
Коментари Харесай

Зеленски обеща мерки срещу корупцията в украинския държавен апарат

Според публична информация украинският министър на защитата Олексий Резников ще приказва пред Народното събрание по въпроса.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9019
 

 

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога даде обещание решителни дейности против злоупотребите в държавния уред след корупционен скандал в Киев, заяви ДПА.

 

" Обществото ще получи цялостна информация, а страната ще предприеме нужните мощни стъпки ", сподели Зеленски в ежедневното си видеообръщение в неделя.

 

Той заяви също, че заместник-министърът за развиването на общините, територията и инфраструктурата Васил Лосински, който беше арестуван от Националното бюро за битка с корупцията по-рано предходната седмица, в това време е бил освободен.

 

Според изявления в медиите Лосински е упрекнат, че е взел рушвет от 400 хиляди $ за покупката на генератори в изискванията на безмилостни съветски офанзиви против енергийната инфраструктура на Украйна.

Украинският президент се спря и на известията за закупуване на хранителни артикули за бойците на повишени цени, вследствие на което се твърди, че са се обогатили държавни чиновници.

Зеленски сподели, че към този момент са готови " подобаващи решения ". " Не желая да ги разгласявам в този момент, само че всички те ще бъдат обективни ", съобщи той.

Украинският президент добави, че " няма да има връщане към това, което беше в предишното " и благодари на публицистите, които " изследват всички обстоятелства и сформират цялостната картина ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР