Според някои езотерици днес, 11.11.2021 г. е безпрецедентно събитие в

...
Според някои езотерици днес, 11.11.2021 г. е безпрецедентно събитие в
Коментари Харесай

Планетна смяна: Стадо слонове в хола, за коeто никой не говори

Според някои езотерици през днешния ден, 11.11.2021 година е невиждано събитие в историята на Земята. " За първи път светлинните кодове на душата ще бъдат изцяло и дефинитивно задействани. Същите, които са били деактивирани преди хиляди години. "

Според тях с идването си на Новата земя, осъзнатите човешки същества ще възстановят това, което им е принадлежало единствено по себе си, а точно паметта за това кои сме ние и защо сме пристигнали на Земята, както и качествата, които са ни присъщи.
" За хората, които са будни, възобновяване на тези мемоари и качества е една благословия.Мнозина копнеят за това от години. Онези, които към момента са закотвени в остарялата сила, могат внезапно да се потопят в бездънен вътрешен безпорядък. За тези, които не намират смисъл и верните усещания, които не схващат процеса, това събитие по скоро ще ги изплаши в сравнение с да окаже позитивен резултат. След тази дата хората, които работят в услуга на Светлината, ще би трябвало да обединят напъните си, с цел да оказват помощ на другите да интегрират процеса 11/11 в себе си ", напомнят на  страницата си във фейсбук  от " БиоНевроЕмоция-България ". 

Това, което се случва с нас и със света към нас, във забележимите и невидими пространства и сили, които ни завихрят, е мъчно за схващане и осъзнаване. Природните катаклизми и измененията в човешкия обичай, темперамент и нематериалност постоянно звучат нелогично и необяснимо. Езотериците, както и доста други, имат своята идея. И я отстояват с категоричността, присъща на дълготърсилите и осъзнати души. А дали е по този начин? Представяме ви един текст на ръба на действителното и ирационалното, подписан  с псевдонима Open. Той е част от групата Openhand. Деветамата създатели се дефинират като линости с високо напреднало схващане. Като възнесени майстори, работещи от по-високи измерения, с цел да поддържат прекосяването на човечеството в 5D. Според тях с непрекъсната медитация и надълбоко осъзнаване могат да се задействат спящите честоти на душата и да се премине бързо през кармичната компактност. " Нашата работа закотвя и въплъщава тази сила в еволюционна изгода на хората, с които работим ", споделят деветимата от Openhand.
Информационното затъмнение и духовната безмилостност си споделят думата. За множеството неща, които се случват през днешния ден, или не се приказва, или се оповестява безредно, тъй че да не се види връзката сред обособените събития, или хората са много безчувствени към осъзнаването на тази материя.  Малцина си дават сметка за същинския обсег и величината на колосалните земни промени, които към този момент започнаха. Обръщам се най-малко към тези, които споделят, че са в областта на духовното: има стадо слонове в стаята, за което никой не приказва: енергийното поле на Гая се измества мощно, което ясно се вижда от възходящия брой трусове, вулкани и тайфуни и стихии по земното кълбо. Знам, че тематиката не е духовно " секси ", само че е извънредно време да преодолеем нежеланието да я признаем и да се заемем с този извънредно неотложен въпрос на нашето време.

Перфектната галактическа стихия

Ние плаваме в съвършената стихия от космически, слънчеви и земни цикли на промяна на полюсите, които, когато приключат, няма да оставят камък върху камък на земята. Доказателствата от предишното са ясни и налични, макар че науката от епохи се пробва целеустремено да ги замъгли и изясни по " теоретичен " метод. Според науката актуалните разтърсвания в климата и по земната повърхнина се свеждат до нездравословните излъчвания, процеса на извличане на потребни изкопаеми и са основани от индивида. Това е все едно да обвинявате мишката за голямата купчина слонска тор в хола си. Тъй като промяната в този момент се форсира, през идващите години това стадо слонове ще направи Covid да наподобява като нищожно стеснение.
Това, което ме тормози най-вече, е, че сме извънредно неподготвени за това. Особено в духовните кръгове би трябвало да има обединяване и работа посредством вътрешното енергийно влияние на това, което явно обзема цялата планета - посредством обработка на кармата при сходни обстановки от предишния живот и подготвеност самоуверено да се поддържаме един различен посредством бурния преход.
Можем да го създадем. Тук има задоволително души с опит от предишните си животи. Душите по цялата планета стартират да разкриват своята прелестна светлина. Трябва да насочим съществата си, да се отдадем с всичките си сили на процеса на противопоставяне и да оказваме помощ. Да спрем да се фокусираме единствено върху ослепителното шоу на драмата в сенчестата част на осведомителното поле. Да прогледнем и да виждаме оттатък шарадата.

Галактическа супервълна и Меркаба

" Надписът на стената " е явен: циклите на доближаване са пред нас. Споделял съм доста пъти преди този момент, че неопровержимите доказателства сочат накъде се движим. Лично аз не се нуждая от науката, тъй като съм бил очевидец на оракулски видения за това, което следва: знание за бъдещо приземяване, в този момент резониращо в сърцевината на моето създание. Знам, че тъкмо по тази причина се въплътих тук, с цел да споделя. И многото регресии от предишния живот, в които участвах, удостоверяват това, през което душите са минали преди - прекарването на огромния потоп на Атлантида преди към 12 000 години. Наближаваме още веднъж този цикъл на довеждане докрай.
Защо тогава наподобява, че като че ли хората за глухи и слепи за това, което идва? Защо те още не са почнали да се приготвят? Знам, че доста от тях са изпаднали в ступор и са в плен на страха, те единствено съзерцават. Това е добре, може да се чака, НО, това, което знаем, е, че целият боязън е мястото, където се идентифицираме с телесността на живота - и че сме духовни същества. Следователно ВСИЧКИ условия, пораждащи боязън, са духовни порти, през които да се премине.
Има мощни процеси на духовна трансценденция, които ни водят през тази вътрешна задействаща се компактност към светлината. По този метод ние пречистваме низшия Аз от цялата свиваща се карма. Така се отваряме във висшите чакри и формираме Меркаба - тяло от светлина, подготвящо ни за 5D Възнесение, екстатичното събитие, което може да ни направи спасители на света.

Отключване на звездните порти на Гая

Съобщенията изобилстват. Във Англия това лято кръговете на житните култури ясно говореха за отключването на „ Звездните порти “ на Гая. Знам, че това може да звучи прекомерно езотерично и прекомерно „ отвън “ нашите разбирания за съществуване и схващане, само че е толкоз елементарно да се съпоставят обстоятелствата. Енергията на Гая се измества и това провокира увеличаващите са стихии, трусове и вулканични интензивности по цялата планета. Това се случва, когато магнитният щит на Земята е отслабен, когато се приближаваме към завършването на изместването на полюсите, предстоящо в близко бъдеще.
Ясно е от енергийната работа, която доста от осъзнатите хора неуморно правят по цялата планета през последните десетилетия, че полето на Гая е целеустремено осуетено, блокирано и отслабено. Това е направено по доста способи: целеустремено погрешно сложени мегалити, модерна технология на ЕМП, Chemtrails и ГМО, само че също по този начин и електротехническата технология (EET), основана на 4D равнище.Полето се отваря на основни места и това в този момент се усилва доста от понижаването на магнитния щит на Гая - той освобождава по-силни енергийни потоци, изключително през тези отварящи се портали. 

DIVINICUS: напредък на Божествения човек

Ако четете това, време е да се задълбочите в тази материя и да потърсите още информация, както и сродни души от клъстърите в близост. Това е разговор, който би трябвало да стартираме по-широко. Както са споделили Хопи старейшините, единствените решения ще бъдат духовни. Всичко, на което сте очевидци, за което се борите и към което се стремите в 3D света, ще изчезне в близко бъдеще. Противопоставеното схващане целеустремено отвлича вниманието от този факт, с цел да държи човешкия нос до сиренцето в клопката. Има метод да се измъкнем от всичко това.
Става въпрос за превъзмогване на физическото, за активирането на Меркаба и подготовката за Възнесение в 5D. Вие изграждате ДНК на новия 5D човек. Това е същинската орис за идната еволюция на човечеството, която тук, в Openhand назоваваме DIVINICUS.
Това е красиво странствуване, могъщо и преобръщащо, което освен ви приготвя за бъдещето, само че е и най-устойчивият и съобразителен метод за превъзмогване на сегашното. Хората, подхванали това пътешестване, са към момента прекомерно малко. В някои духовни среди, да, някои са стигнали до " базовия лагер на Еверест " с прекарвания на Истинския Аз и от време на време Самадхи. Но това е единствено началото на пътуването. Сега е моментът да стартираме същинското нанагорнище - трудно вътрешно опознаване до най-малкия подробност и извличане на мощност, за отърсване от пластовете на всекидневието и възобновяване на заровените фрагменти на душата - изключително в връзките - в детайлите на битието.

Молитва за нашето време

Духовната процедура би трябвало да е с приоритет. Тя би трябвало да е това, което движи деня и нощта ви, а не нещо, което вършиме, когато и в случай че имате време за него. Времето изтича! Да се ​​съберем във взаимно подкрепящи се групи е от първостепенно значение. Отраженията, които получаваме в мейнстрийма, не са нищо повече от пропагандата на мястото, към което желаят да насочат вниманието ни - диаметрално противоположно от стадото слонове в хола... И в духовните среди, съгласно мен, към момента се занимават с мантията, вместо да обмислят какво в действителност маскира тя. Ако се съберем в енергийно подкрепящи групи, можем да споделим същинския многоизмерен пейзаж, през който се издигаме - рамката, през която би трябвало да работим: това, което е разказано в известния документален филм 5GATEWAYS.
Най-дълбоката ми молитва е ушите, които до момента са били затворени, да се отворят за истината. Сънувах духовни групи, които се свързват по целия свят и изследват този най-належащ въпрос на нашето време. Проникновения като това би трябвало незабавно да бъдат премислени и необятно публикувани измежду хора и групи, които евентуално биха могли да имат отворен разум към наличието, което носи тази информация. 
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР