Според ново проучване на сайт за запознанства мъжете-кръшкачи със зодия

...
Според ново проучване на сайт за запознанства мъжете-кръшкачи със зодия
Коментари Харесай

Внимавайте! Тези Зодии Ще Ви Забият Нож В Гърба И Ще Ви Оставят Да Си Говорите Сами! Най-Големите Кръшкачи Са

Според ново изследване на уебсайт за запознанства мъжете-кръшкачи със зодия Риби водят с голяма преднина представителите на останалите зодиакални знаци. Не съм сюрпризиран, че Рибите оглавяват класацията, тъй като те са господарите на въображението и фантазията. Те се изтезават, когато любознанието им остава незадоволено - изяснява астро-сексологът Кики, представен от zajenata.

Относно зодията с най-черната известност по отношение на изневерите, той изяснява: Скорпионите се влюбват буйно и рядко кръшкат във връзки с ниска активност, тъй че, в случай че очите им стартират да шарят, нормално приключват връзката. Всъщност любовта на тази зодия е толкоз непоклатима, че даже може да граничи с отнемане. Но по тази причина пък е изпълнена с доста пристрастеност, страст и страст.

Скорпионите обаче въобще не могат да се мерят по честност с Везните. Те са господарите на отдадеността и партньорството, изяснява Кики. Именно представителките на на тази зодия са най-верните и всеотдайни дами. Е, другари, към този момент си знаете кой най-вече кръшка и кой не.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР