Според ново проучване на Deloitte Китай се доверява най-много на

...
Според ново проучване на Deloitte Китай се доверява най-много на
Коментари Харесай

Къде най-често ще се използват автономните коли

Според ново изследване на Deloitte Китай се доверява най-вече на самостоятелни транспортни средства. За това написа уебсайтът World Economic Forum. От изследването излиза наяве още, че самостоятелните транспортни средства получават известност и доверие в света още преди повече от три години.

Но жителите на Съединени американски щати и Европа към момента се опасяват от тази технология, защото по време на тестванията всички знаем, че имаше и съдбовни произшествия. В Поднебесната страна обаче това не е напълно по този начин. Baidu тества таксиметрова услуга без водач в два региона на Пекин, а изследване по тематиката демонстрира, че наподобява има доста хора в Китай, които са решени твърдо да се возят в кола без водач.

Китайците се доверяват на самостоятелните транспортни средства повече, в сравнение с жителите на други интервюирани страни. През 2020 година обаче ползата към тази технология още веднъж се увеличи в страни, както Индия и Корея. Като цяло хората по света се доверяват на сигурността на самостоятелните транспортни средства, макар че напоследък напредъкът е доста по-бавен.

Наблюдаваната наклонност е, че доверието към самостоятелни коли се усилва в страни като Южна Корея и Япония, само че въпреки това технологията понижава известността си в Съединени американски щати и Европа, евентуално заради известията за съдбовни произшествия с самостоятелни транспортни средства на Tesla и Uber.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР