Според нея се спускат задачи във фейсбук групи с цел

...
Според нея се спускат задачи във фейсбук групи с цел
Коментари Харесай

Бивша депутатка разкри как ПП “Възраждане” разчита на армия от тролове

Според нея се спускат задания във фейсбук групи за позитивни мнения след изявленията на Костадинов

" Армия от интернет тролове обслужва “Възраждане ” ". Това твърди към този момент някогашната депутатка от партията Елена Гунчева. Тя разказва, че дилемите се дават на две групи - против кого да се написа и по какъв начин да бъде възхваляван водачът. 

" Почти всеки член на " Възраждане " има по няколко профила, в това число маркетинг експертите. Троловете се включват, когато се спомене партията. Има една асистентка по PR, която е от Варна и провежда тролски офанзиви. Например при изявление на Костадинов има затворени групи, в които се спускат задания, като писане на позитивни мнения. Една от тези групи е Бот, другата е Възрожденци. Ако някой назова Костадинов Копейкин, стартират да го пазят, а съответният потребител обиждан и подложен на критика. Дори му се рапортува профила. Указанията ги дава управлението на партията, Николай Дренчев, Цончо Ганев. Мен ме нападнаха хиляди профили, с по 15 другари, виждала съм ги в упоменатите групи ", разкрива Гунчева пред Нова ТВ.

Според нея може и да не става дума за пари, а за обещания за депутатско място.

" Чувала съм по какъв начин Костадинов споделя да гласуваме " за " всички оферти на ГЕРБ. Десислава Атанасова постоянно идваше в нашата стая, а той постоянно говореше с хора от ГЕРБ. Никой от нас нямаше право на лично мнение. При гласуването на Закона за правосъдната власт ни бе подредено да гласуваме половината " за ", другата половина " срещу ", " с цел да се харесаме на съдиите ". Илюзорно е " Възраждане " да се включи в ръководството като първа политическа мощ ", показва тя. И прецизира, че постът ѝ, който гласеше, че Русия би могла да улучи с ракета Министерския съвет, е бил подигравателен и не е донесъл последици за нея. Освен това не съжалява за него.

Решава да не се кандидатира за народен представител в новия парламент, макар че е имала оферти. " Предполагам, че скоро ще има нови избори, ще изчакам. Смятам, че е време да се погрижа за персоналния си живот, политиката ми сподели задоволително. С мъжа ми се запознахме на митинг против корупцията по време на Борисов. Сега се оказва, че не сме постигнали нищо. Вярвам, че България би трябвало да бъде над всичко. Семейството ни споделя русофилски полезности, само че границата са ползите на България ", споделя Гунчева.

По думите ѝ е неправилно да се отстраняват монументи, тъй като съхраняват паметта. " Хората не харесват Европейски Съюз и НАТО, а целият избор срещу тях, се насочва към " Възраждане ". Имам и още чатове, които демонстрират истината. Допускат се много неточности и се опорочава концепцията на партията ", изясни тя.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР