Според нея нито една жена не изглежда добре с тях.

...
Според нея нито една жена не изглежда добре с тях.
Коментари Харесай

Фризьорката изброи 6 прически, които тя никога не съветва на клиентите си

Според нея нито една жена не наподобява добре с тях.

Както прилича на експерт, моята фризьорка Людмила е освен занаятчия, изпълняващ желанията, тя има лично мнение, поучава с готовност и постоянно споделя на клиентите, в случай че определената прическа не им подхожда.

„ Трябва да направя дамите красиви, а не да ги обезобразявам “, споделя тя. 

6 прически, тя в действителност в никакъв случай не прави, даже в случай че някой я пита за това.

Така че, дано да разберем какво споделя самата Людмила за тях. 

№1 Обръсната страна

„ Никога не разбрах феномена на тази прическа. Теоретично може да наподобява добре, само че единствено на няколко дами и единствено за момент. Ето за какво е по-добре да избягвате такава прическа. Обръснатата страна с останалата, по-дълга коса наподобява кич. Някои към момента изрязват спомагателни модели, което единствено ускорява резултата на труфя. По време на растежа прическата става като цяло нелепа. Нито комфортно, нито разбираемо. "

№2 Много къси бретончета 

„ Обяснявам на клиентите си, че бретонът има своите граници. За някои, които желаят такава ресни, тя въобще не пасва, в последна сметка скапва цялото лице.

Прекалено късите брети, да вземем за пример до половината от челото или завършващи малко под линията на косата, постоянно наподобяват грозни. Една жена може да подчертае своята характерност, само че просто не го правете по толкоз злокобен метод. “

№3 Предна прическа по-дълга от задната 

„ Някои клиенти към момента живеят по мода от 90-те и началото на 2000-те. Те считат този жанр за съвременен и най-много за доста комфортен. Не отхвърлям, че скъсяването на гърба с по-дълга предница улеснява жанр, само че този мод е нещо от предишното. Днес косата би трябвало да наподобява лека, естествена и равномерна. "

№ 4 Под нула

„ В моята кариера имаше няколко девойки, които пристигнаха с дълга коса и желаеха да подстрижат косата си съвсем под нула. Отказвах всякога. Казах, че не се нуждаят от професионален коафьор, който да прави такива неща, тъй като един другар с машина в ръка е задоволителен за това. "Никога не разбрах за какво едно красиво момиче би трябвало да се разкарва с обръсната глава. Какво им липсва?! "

№ 5 Твърде дълга коса  

„ Някои дами би трябвало да бъдат уверени да подстригват косата си. На избрана възраст би било по-препоръчително да се отървете, тъй като миенето и грижите лишават скъпо време, а стара дама с прекомерно дълга коса наподобява неуместно. Ако възрастен клиент с дълга коса пристигна при мен и съобщи, че няма желание да губи сантиметър, незабавно й споделям, че би трябвало да се свърже с различен занаятчия. “

№ 6 Тежък боб  

„ Много клиенти питат Боб, даже не знаят какво съставлява. Наистина, през днешния ден тази прическа е доста известна. Сигурен съм обаче, че не е подобаващ за всички дами и доста от тях считат, че ще наподобяват ужасно. Ако видя, че прическата на Боб не подхожда на жена, в никакъв случай няма да го направя. "

Скъпи дами, имам вяра, че положителният коафьор е преди всичко като доктор, който постоянно би трябвало да повтаря на себе си: „ Не вреди! “

Какво мислите, би трябвало ли занаятчия да откаже за прическа на клиента?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР