Според неотдавнашен доклад на Nikkei, Nintendo Switch е счупила собствения

...
Според неотдавнашен доклад на Nikkei, Nintendo Switch е счупила собствения
Коментари Харесай

Nintendo Switch чупи рекорди по продажби в Япония

Според скорошен отчет на Nikkei, Nintendo Switch е счупила личния си връх за продажби през юни в Япония. Конзолата е на пазара от близо 7 години и фактът, че продължава да се продава толкоз добре е доказателство за нейната известност измежду геймърите.

Какви са аргументите за този непрестанен триумф на Nintendo Switch?

През юни в Япония са продадени 380 000 бройки от Nintendo Switch – със 68% повече от предходната година. Това е впечатляващо достижение, като се има поради, че месечните върхове по продажби нормално се следят в ранните стадии от виталния цикъл на конзолата.

Това, което прави продължаващия триумф на Switch още по-необичаен, е фактът, че устройството е на пазара от 7 години. Това е достижение, което не са реализирали доста други конзоли и е доказателство за гъвкавостта на конзолата и качеството на нейните игри.

Неотдавнашните резултати на Nintendo може да се дължат на триумфа на Switch, филмите Super Mario Bros, Tears of the Kingdom и множеството оповестени планове по време на директната конференция през юни провокираха забележителен звук измежду геймърите. Тези анонси безспорно са оказали въздействие върху данните за продажбите на Switch и ще бъде забавно да забележим какъв брой напред може да стигне конзолата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР