Според неофициални информации ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не са постигнали съгласие

...
Според неофициални информации ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не са постигнали съгласие
Коментари Харесай

Мария Габриел отива при президента в 16:00 часа

Според неофициални информации ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ не са постигнали единодушие и мандатът ще бъде върнат несбъднат от Мария Габриел
Преговорите сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ завършиха. Кандидатът на ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел ще отиде при президента Румен Радев през днешния ден, 19.03.2024 година, в 16:00 часа, оповестиха от  пресцентъра на ГЕРБ.

Заедно с нея ще бъде и преговорният екип на партията. Пред президента Габриел ще разгласи резултата от договарянията с ПП-ДБ и решението си за връчения ѝ мандат за сформиране на държавно управление.

Точно в 12 часа на обяд изтече даден от ГЕРБ-СДС на ПП-ДБ за привършване на договарянията, които би трябвало да решат – ще има ли ротация или отиваме на предварителни избори.

„ Надявам се да продължат разискванията “, сподели Христо Иванов от „ Демократична България “. „ Днес да сме реалисти “, добави той.

ГЕРБ и ПП-ДБ не са постигнали единодушие и мандатът ще бъде върнат несбъднат от Мария Габриел, потвърдиха източници на Очакват се и публични изказвания от партийните централи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР