Според него, всичко това е част от Няма кръгове в

...
Според него, всичко това е част от Няма кръгове в
Коментари Харесай

Няма кръгове вътре, обаче има манипулации от кръгове отвън. Анд...

Според него, всичко това е част от " Няма кръгове в правосъдната система ", с което може да бъде най-удачно озаглавено обобщението на нейното чуване.

 

Ето я цялата обява:

 

Няма кръгове вътре, обаче има операции от кръгове извън, тоест стремления към преодоляване, злепоставяне, " майдани " и впрочем.

Иначе, три години се оказва са били нужни на проверяващите да установяват, че скриването на част от участниците в скрито записната среща е освен явно при гледане на самия филм посредством ясно забележим механически прийом върху част от облиците, само че е и категорично оповестено в самото видео - за облекчение, на 2:40 от първа част на " Списък за бърз надзор " е казано категорично:

 

" Имената на другите очевидци в срещата са изтрити от съображения за сигурност ". По-рано пък се споделя, че срещата се организира в дома на човек с неприключило дело в Спеца и с изменена неотдавна мярка от " задържане под стража " в " домакински арест ".

Че три години са били нужни на проверяващите да ги открият кои са тези лица и да ги разпитат за тяхната версия на събитията, е единствено по себе си много притеснително за положението на оперативните и проверяващите ни органи.

 

Особено в случай че може би няколко седмици след стартиране на видеото ги писаха кои са по уеб страниците.

Един съвет, в случай че ми разрешат сътрудниците: вместо да изследвате записите дали са " манипулирани ", изследвайте случилите се събития по делото на индивида, който сте открили на третата година.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР