Според него той може да е изчезнал още предния ден

...
Според него той може да е изчезнал още предния ден
Коментари Харесай

Криминалист: Сашко от Перник е отвлечен и допускам, че бащата е в час с нещата

Според него той може да е липсващ още предния ден и бащата да не е съобщил
За мен Александър от Перник не е липсващ ей по този начин, най-вероятно е похитен и позволявам, че бащата е в час с нещата. Ако имаше случай или беше избягал, щеше да се появи в радиус от няколко километра. Това сподели за Нова нюз Иван Савов, криминалист.
Според него престъпни психолози следва да проведат беседи с бащата и да се ревизират всичките версии. " Предният ден преди изгубването си Александър от Перник не е бил на учебно заведение. Тоест нямаме никаква гаранция, че не е липсващ предходния ден и по безсъвестен мотив просто това не е обявено от бащата. 95% се касае за похищение, би трябвало да се откри претекстът за похищение на похитителя, дали има користна или персонална цел ", съобщи той.
По думите му подозрение буди и това, че очевидци не удостоверяват бащата и сина да са се разхождали около профилакториума. " Версиите на бащата се разминават всякога щом бъде разпитан. За страдание пропускът на сътрудниците е, че доста късно са почнали да работят с него. Може и някой от обкръжението на бащата да знае какво се е случило. Трябва от време на време да се усилва периметърът на претърсванията, като се организират и беседи с бащата. Трябва и да се ревизира държанието на детето последните дни и дали е имало нездравословен интерес към него в учебно заведение ", позволи криминалистът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР