Според него ще има предсрочни парламентарни избори„Продължаваме Промяната” си отварят

...
Според него ще има предсрочни парламентарни избори„Продължаваме Промяната” си отварят
Коментари Харесай

Слави Василев: Скоро президентът ще свали доверието си от властта

Според него ще има предварителни парламентарни избори
„ Продължаваме Промяната” си отварят тила по доста неуместен метод като подлагат на критика Радев. Доверието се отдръпва от Петков и неговото държавно управление поради това. Пътищата на Политическа партия и президента се разделят. Ако не престават по този начин смяната, скоро ще смъкна доверието си от тях”. Това съобщи политологът Слави Василев пред „ Офанзива” по Нова нюз.

Според него президентът няма да покаже пестник.

„ Президентът е стожер на хората, които желаят смяната да се осъществя. А Стефан Янев се хвърля в борбата и работи самичък. Смята, че може да сплоти българите към своето име. Докато не се появи различен политически индивид, той има шансове. Българското политическо пространство търси нов герой”, уточни той. И посочи, че ще има предварителни парламентарни избори, тъй като обединението е напрегнат.

„ Правителството спря целеустремено да работи с „ Газпром” не поради заплащането с рубли, с цел да задоволи нечии други интереси”, акцентира Василев.

По думите му делението сред „ ляво” и „ дясно” от дълго време загуби своя смисъл. „ Патриотичният сегмент е покрит от искащите да го завладеят. Янев с изключение на да е служебния министър председател, който е станал подобен с помощта на Радев, не виждам какво друго преимущество има”, разяснява политологът. И добави, че политическият вакуум е издигнал „ Продължаваме Промяната”, само че президентът им е дал подтик.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР