Според него показателите на дружеството са добри и то няма

...
Според него показателите на дружеството са добри и то няма
Коментари Харесай

Шефът на НИТИ Казанлък: Някой е подвел Нинова за рокадата в ръководството

Според него индикаторите на сдружението са положителни и то няма отговорности
„ Нашите индикатори са положителни. Нямаме отговорности. Заплати се дават постоянно и сме определени по законовия метод след конкурс и изпити ”, съобщи в „ Тази заран “ Делян Начев, шеф на НИТИ Казанлък.

В последните дни на държавното управление на Кирил Петков вицепремиерът Нинова издаде заповед за промяната на управлението на сдружението. Все още не вписан нов шеф, като поради това Начев към момента извършва длъжността. По думите му никой не им се е обадил, че има рокади. 

Според обаче него някой съществено е подвел ръководителят на Българска социалистическа партия.

„ Някой е довел до знанието на госпожа Нинова доста съществени лъжи. Това, което произвеждаме, не е архивна активност и работа с документи. Някой е построил погрешно усещане. Тук се работи с оръжия, муниции и специфична продукция “, добави Начев.

Той добави, че към момента не знае какви са претекстовете за промяната на борда на шефовете, всичко се е предписание скрито. 

Очаква се Румяна Друмева да заеме поста на изпълнителен шеф.

„ На нея може да се разчита, в случай че предприятието се занимава със предпазване на документи. Това е правила тя цялостен живот “, уточни Начев.

НИТИ Казанлък пласира продукцията си главно в Северна Африка. Единствено посредством държавното сдружение „ Кинтекс “ се изнася продукцията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР