Според него има съмнения, че зад протестите стоят или предишните

...
Според него има съмнения, че зад протестите стоят или предишните
Коментари Харесай

Проф. Дичев: Борисов ни научи на тая работа - че ако не викаш на улицата, няма да се сетят за теб

Според него има подозрения, че зад митингите стоят или предходните ръководещи, или въобще някакви сили, които желаят да разклатят държавното управление на Кирил Петков, което " много уверено стартира да работи в разнообразни направления за откриване на далавери и така нататък:

" Подозрително доста митинги се струпаха внезапно на едно място. Като че ли сме в някаква злополука.... Не знаем доколко ще бъдат манипулирани някои от тези митинги. Остава да забележим дали са в действителност спонтанни и обективни тези придвижвания, или зад тях стои някой, който ги насочва ".

Културологът разяснява рецензиите на президента Румен Радев към съдружното държавно управление, като акцентира, че учудващо рано е пристигнал този спор:

" Ако се върнем обратно, ще забележим, че всеки президент в един миг се обръща даже против тези, които е излъчил. Румен Радев играе с настроенията на хората, които желаят всичко да стане бързо, незабавно. Чакай малко! Минали са единствено два месеца. Какво чакаме да се случи за два месеца.... Това неспокойствие, което ни е обзело - бързо, бързо. Да се направи промяна, да се освободим от Гешев - тези неща желаят доста време. Малко е чудно, че президентът влиза в тази битка. Той се грижи за облика си ли, да остане в историята ли, не знам какво желае. Но тук Румен Радев бърка доста надълбоко, тъй като пречи сега на верните стъпки, които подхваща държавното управление за решение на рецесиите ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР