Според него е било грешка, че бащата е подал късно

...
Според него е било грешка, че бащата е подал късно
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Александър е герой, друг човек трудно би издържал

Според него е било неточност, че бащата е подал късно информацията за изгубването

“Това дете в действителност е воин. Лично аз смятам, че естествен човек в естествени условия мъчно би издържал. Това е едно дете на 12 години, нощта душевен въздейства всеки естествен човек, а това е дете за приказ и показ ”, съобщи криминалистът Ботьо Ботев в предаването “120 минути ” по във връзка изгубването на Александър от Перник и намирането му след 9 дни.

Той сподели, че е вярвал, че това дете може да е оживяло.

“Винаги в един сходен случай най-съществени са първите часове. Тогава се събира онази точна информация, която може да се оцени, която може да се реши и оттук насетне да се вършат съответни заключения или нормално да се изградят хипотезите въз основата на събраната първична информация ”, добави Ботев.

Криминалистът акцентира, че е имало доста несъгласия първоначално от страна на бащата на детето. “Аз персонално следих нещата също от държанието на бащата имаше някои неща, които действително не обективно се представяха. Това беше видяно от всички хора и включи участващи в издирването, само че душeвността на всеки човек е друга. Така че бащата фактически имаше някои несъответстващи дейности ”, добави той.

Според него е било неточност, че бащата е подал късно информацията за изгубването.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР