Според наши източници Димитър Желязков-Митьо Очите и Евелин Банев-Брендо са

...
Според наши източници Димитър Желязков-Митьо Очите и Евелин Банев-Брендо са
Коментари Харесай

Серия От Показни Разстрели Тресат България, Но Никой Не Знае Какво Се Случва С Големите Босове! Вътрешни Изпяха: Митьо Очите И Брендо Са

Според наши източници Димитър Желязков-Митьо Очите и Евелин Банев-Брендо са едни от първите, които са нараснали защитата си и са се покрили вдън земя.

След като едвам се върна от оня свят, бургаският необут се уплашил, че може да го унищожават и да последва ориста на притежателя на „ Лактима ” и от Очите няма и диря от две седмици насам.

Полицията няма нито едно разкрито поръчково ликвидиране за последните години, това още повече тормозило босовете, които не знаели кой може да стои зад тези разстрели. На пръв взор двете показни убийства не са свързани едно с друго, само че фактът, че професионални убийци вилнеят у нас и могат да унищожават който си изискат, ги предиздвикал да подхващат съществени ограничения.

Едни от най-опасните и търсени подземни босове или от дълго време са убити, или се укриват в топли страни, а у нас са останали само хората, които им извършват поръчките. Според нашите източници из ъндърграунда се носели митове за показните убийства, като доста от тях клонели към групировките „ Килърите ” и „ Наглите ”, елементи от които не са в пандиза.

Някои обаче не изключвали и версията, че може да са поръчка извън за почистване на остарели сметки или проправяне на нов бизнес. Никой не съзирал политически подтекст, тъй като Стаменов е премахнат поради работата си, като напълно неотдавна му трансферирали да дава отговор за високоакцизните артикули, а пък Петър Христов бил публикуван от бивше ченге за това, че и с негово подпомагане знаковите банди „ Килърите ” и „ Наглите ” са се озовали в пандиза.

Евелин Банев-Брендо пък имал доста врагове, които освен желаят гибелта му, само че са подготвени да посегнат и на фамилията му. Припомняме, че преди години мафията не се поколеба да отвлече щерка му и да я държи в плен, до момента в който течеше знаково дело за огромна пратка опиати. Тогава Брендо опра пешкира, а дребното му момиче беше освободено. Като един от най-мощните босове в актуалния ъндърграунд Брендо нямал подозрение, че в случай че имат комфортен случай, враговете му ще го унищожават за елементи от секундата. Той наредил да се усили защитата на цялото му семейство, с цел да е сигурен, че няма да се повтори историята отпреди години.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР