Според нас е по-добре предсрочните избори да са две в

...
Според нас е по-добре предсрочните избори да са две в
Коментари Харесай

ИТН: По-добре е изборите да са 2 в 1 – отговорността е в президентството

Според нас е по-добре предварителните избори да са „ две в едно “ чисто организационно и финансово, само че отговорността е в президентството. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание депутатът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Според него по този метод изборната интензивност ще е по-голяма.

По думите му „ ще би трябвало да се отиде на избори незабавно ". " Партиите, които не си държат на думата, са ПП–ДБ и ГЕРБ–СДС “, безапелационен бе той.

„ На президента му е даден лист от 10 индивида за служебно държавно управление, които главно са от ГЕРБ–СДС. Това, несъмнено, титаните от ПП–ДБ, които са безпределно положителни адвокати, най-хубавите в света, направиха това. Дадоха на ГЕРБ опцията да имат длъжностен кабинет, тъй като са умни. След като му връчат някой от тези хора, президентът може и да не подпише. И какво вършим тогава? Връща се в Народното събрание. И в този състав на Народно събрание какво може да последва “, запита Йорданов.

Тошко Йорданов съобщи, че това е доказателство какъв брой „ отвратителни и неверни конституционни промени направиха ПП–ДБ “. „ Ако някой ще вкара страната в рецесия, то това ще са ПП–ДБ. Първо направиха държавно управление с ГЕРБ по най-безпринципен метод, второ – крадоха 9 месеца и направиха бюджета на саздърма. Години наред ще оправяме нещата, които сътвори Асен Василев. После изиграха унизителния танц „ вземете ме за младоженка “. За край имаме конституционни промени, които могат да вкарат страната в рецесия “, сподели Йорданов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР