Принц Хари и Меган Маркъл са супер уважителни“ към нуждата

...
Принц Хари и Меган Маркъл са супер уважителни“ към нуждата
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл „супер уважават“ нуждата на Уилям и Кейт от пространство

Принц Хари и Меган Маркъл са „ супер уважителни “ към потребността на принц Уилям и Катрин от пространство и не желаят да „ прибавят стрес " на обстановката, твърди източник.

Херцогът и херцогинята на Съсекс, които са в спор с принца и принцесата на Уелс от години, желаят да дадат време на Уилям и Катрин на фона на нейния рак борба, сподели източникът. След като Хари и Меган се отдръпнаха като старши членове на кралското семейство и се реалокираха в Съединени американски щати, където в този момент живеят с двете си деца, принц Арчи и принцеса Лилибет, те насочиха редица офанзиви против компанията посредством телевизионни изявленията, излъчвания и в записките на херцога, Spare, който беше оповестен през януари 2023 година

Но след диагнозата рак на Катрин се споделя, че уелсците желаят „ помирение “ в името на децата си. Въпреки това, съгласно коментатори, евентуалното събиране на Fab Four може да отнеме известно време и кралски специалисти считат, че Хари ще се срещне с татко си, крал Чарлз, идната седмица, само че не и с брат си Уилям.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР