Според министър-председателя Бойко Борисов у нас твърде много се спекулира

...
Според министър-председателя Бойко Борисов у нас твърде много се спекулира
Коментари Харесай

У нас се спекулира с отказа за летене в Иран от завист, смята Борисов

Според министър-председателя Бойко Борисов у нас прекалено много се спекулира със случая към възбраната на държавния аероплан да премине през небето на Иран на път за Саудитска Арабия. А повода за това е злоба, счита премиера, който изрази позицията си пред публицисти от Рияд.

По думите на Борисов има хора, които завиждат, че " страната си върви добре ", а връзките ни с Иран са доста положителни:

" Вижте, завистта в България стартира да става като някаква присъща линия. Има хора, които завиждат, има хора, които просто нервира ги, че страната си върви добре, че - ето и с царя тука давахме образец за, радват се хората, че може по този начин да си поддържат връзка разнообразни политици, партии ", сподели Борисов, представен от Българска национална телевизия.

" Аз бях един от първите, които отидоха в Иран. В прелестни връзки сме с тях ", добавя той.

" Нашата политика, моята политика е била постоянно за мир, в никакъв случай против трета страна. Всички знаят, че сме другари с Катар, с Емирствата, с Иран и с Турция. Това не значи, че не може да доразвием и другарства и с други, с които до момента
не сме ги имали в този размер и по този начин, както желаеме ", сподели още Борисов.

" Завист, нищо друго нямам като коментар ", приключи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР