Според Метеорологичната служба тази седмица се очакват минусови температури под

...
Според Метеорологичната служба тази седмица се очакват минусови температури под
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба предупреждава британците да изпаднат в минусови температури с настъпването на студения фронт

Според Метеорологичната работа тази седмица се чакат минусови температури под нулата, когато настъпи нов леден фронт.

Националният синоптик споделя, че се чака смяна във времето заради студени ветрове, идващи от север, отблъсквайки постепенно движещия се топъл фронт, който поддържаше изискванията като цяло по-меки през последните дни.

Настоящите прогнози демонстрират, че температурите падат под нулата рано във вторник в северните елементи на Обединеното кралство, като се чака това да се повтори през нощта против сряда.

Нюкасъл, Глазгоу и Инвърнес са измежду градовете, в които е евентуално да настъпят минусови нощи в средата на седмицата, до момента в който регионите по на юг ще паднат до ниските единични числа.

Други синоптици предвиждат, че студеното време ще се задържи през уикенда и по-късно, а метеорологичните диаграми от WXCharts демонстрират сурови ниски температури от най-малко -11C идващия понеделник. Сблъсъкът сред студените и по-топлите метеорологични фронтове също е вер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР