Според местните представители на ГЕРБ, да предоставяш финансова помощ за

...
Според местните представители на ГЕРБ, да предоставяш финансова помощ за
Коментари Харесай

Теодора Иванова във фейсбук: Според ГЕРБ казанлъшките родители нямат нужда от финансова подкрепа

" Според локалните представители на ГЕРБ, да предоставяш финансова помощ за новородено при избрани критерии било дискриминационно и нелегално.
Пак съгласно тях казанлъшките родители нямат потребност от финансова поддръжка ", написа Теодора Иванова от БСП-Казанлък във фейсбук, представена от presstv.bg.

``
реклама

" Да, парите не възпитават децата, не носят и обич, само че когато влезеш в аптеката, с цел да купиш медикаменти и установиш, че разполагаш с 24лв, от нужните 56лв, парите някак си получават значение.
Вярвах, че разсъдъкът ще надделее и ГЕРБ ще поддържат повишение на главните работните заплати на медицинските сестри в детските ясли над смешните 10%, както и ограниченията, които предложихме за привличане на нови фрагменти в системата. Е да, но не…
Не разбирам и претекстовете на тези съветници от ГЕРБ, поданици на Енина, които гласоподаваха срещу ремонта на покрива на здравната работа, единствено тъй като предлагането пристигна от Българска социалистическа партия, както и кмета на Енина, който избра да замълчи. Не разбирам и ръководителя на групата на ГЕРБ в локалния парламент, хористка в СХ „ Петко Стайнов ”, дълготраен член на читалище „ Искра ”, която подчини политическото си изявление в увещание на съветниците за какво не би трябвало да се поддържа газифицирането на читалището и общинската библиотека.
И въпреки всичко, след този спор си потеглих с чиста съвест, дали това обаче важи и за сътрудниците съветници от другите политически партии!? ", написа още тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР