Според мен отиваме на нови избори. Това е нормалният край

...
Според мен отиваме на нови избори. Това е нормалният край
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Бойко Борисов унищожи ПП-ДБ

Според мен отиваме на нови избори. Това е естественият завършек на един анормален сговор. Тези хора ги събраха страха и алчността. Облякоха този сговор в евроатлантически целофан, който през вчерашния ден се скъса. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

" Бойко Борисов се опасява за себе си и единственото нещо, което желае, е да оцелее и да си резервира кожата. Затова изгаря всичко в близост. Унищожи ПП-ДБ, изгаря личната си група, изгори и Мария Габриел. Някои от ГЕРБ я назоваха " царицата на шахматната дъска ", само че се оказа, че е една пешка, която той движи. ПП-ДБ направиха едно от най-големите изменничества в модерната ни политическа история. Излъгаха тези хиляди, които бяхме на площадите и искахме същинска смяна ”, добави Нинова.

„ Ако ПП-ДБ още веднъж клекнат след вчерашната им демонстрация, това към този момент е дъното на човешкото достолепие и на политическия морал ”, разяснява Нинова.

На въпрос водилили ли са диалози с ПП-ДБ за втория мандат,  Нинова отговори: „ Не сме говорили с никого. Не обмисляме вид за трети мандат. Този парламент е привършен. Когато бяхме с ПП-ДБ задачата ни беше битката с модела „ ГЕРБ ”. Те се прегърнаха с тези против които се бореха. Ние останахме поредни. "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР