Според мен казусът по темата с руския шпионаж е автентичен.

...
Според мен казусът по темата с руския шпионаж е автентичен.
Коментари Харесай

Плевнелиев с горещ коментар за руския шпионаж

Според мен въпросът по тематиката с съветския шпионаж е достоверен. Адмирирам дейностите на българските институции, само че ги смятам за леко закъснели, тъй като доста от дълго време стана явен размерът на съветската хибридна офанзива. Това разяснява в ефира на ``Здравей, България`` по Нова Телевизия някогашният президент Росен Плевнелиев по отношение на шпионския скандал.

,,Въпросът е до каква степен ще се влезе в дълбочина и ширина на тези мрежи, тъй като те са всеобхватни. Знаете, в Черна гора Русия беше също построила мрежи за въздействие и щом започнаха договаряния за кандидатстване на балканската страна в Европейски Съюз избухнаха протести и митинги за събаряне на държавното управление. Така че отново дублирам - дейностите на българските управляващи са закъснели, защото съветските хибератаки са от дълго време документирани у нас. Те овладяват медии, пускат подправени новини``, добави Плевнелиев.

,,Самият аз съм свиквал нееднократно Консултативния съвет по национална сигурност поради съветското въздействие в България. Факт е, че у нас има доста съветски разузнавачи и мрежи и България би трябвало да покаже темперамент. За жал Българската православна черква, да вземем за пример, се трансформира във филиал на Руската църква``, изясни в умозаключение някогашният държавен глава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР