Според лидерът на БСП Корнелия Нинова най-големият ни враг в

...
Според лидерът на БСП Корнелия Нинова най-големият ни враг в
Коментари Харесай

Нинова ще се бори с апатията на хората

Според водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова най-големият ни зложелател сега е апатията на хората. Тя посиче, че партийните листи за изборите не са довършени, тъй като гражданските квоти и водачите ги доуточняват в партията.

По думите ѝ хората, които Българска социалистическа партия са поканили за коалиция и ще се съгласят, са хора, които не желаят постове, а обединяване.

„ Чака ни през днешния ден доста съществено решение. Ще излезем с обща декларация какви са задачите ни “, съобщи тя.

Тя уточни, че не е разговаряла със Сергей Станишев и не счита, че е било належащо.

По отношение на Ваня Григорова и Мая Манолова Нинова съобщи, че им желае триумф. „ Желая триумф да на дамите. Това е съревнование “.

По отношение на това, че има прекомерно доста претенденти за изборите, насочени в ляво и гласоподавателите може да се объркат, тя съобщи:

„ Хората са умни имат право на избор. Нашият мощен капитал за Българска социалистическа партия и какво направихме на България. Ние сме единствените, които не се поддадохме на сглобки, на паралелни страни. Не излъгахме никой, който ни изпрати в Народното събрание. Преживяхме доста и разделения и удари от вън “, съобщи тя пред bTV.

Нинова призна, че няма безгрешни хора и аз бъркам.

„ Виждам, че коментаторите се концентрират единствено в ляво, само че не е единствено в ляво, а и многото други нови субекти. Имах диалог с дребна партия. Казах им „ дайте да се обединим, няма да можете да минете 4-процентовата преграда “. И те ми дадоха отговор „ да, няма да може да влезем в Народното събрание, само че в случай че вземем 1% – ще вземем дотация “. Потресох се “, сподели още Нинова.

„ Българска социалистическа партия сме единствените, които не се поддадохме на сглобки, на паралелни страни. Не излъгахме никой, който ни изпрати в Народното събрание “, безапелационна бе тя.

Корнелия Нинова е разочарована, че разделянето се усеща в цялото общество. „ Големият ни зложелател е апатията на хората. Гласуването е решение за себе си и личния си живот “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР