Според Корнелия Нинова евродепутатите, излъчени от социалистите, не заслужават да

...
Според Корнелия Нинова евродепутатите, излъчени от социалистите, не заслужават да
Коментари Харесай

Нинова: Евродепутатите, излъчени от социалистите, не заслужават да бъдат повторно издигнати

Според Корнелия Нинова евродепутатите, излъчени от социалистите, не заслужават да бъдат наново издигнати.

„ През годините, в които бяха евродепутати, те организираха политика, друга от тази, за която са изпратени от България и от Българска социалистическа партия. Въпреки решението на нашите органи всеки първи вторник на месеца да имаме взаимни съвещания на „ Позитано “, на които да обсъждаме общи позиции, това не се състоя нито един път. Някои от тях не са стъпвали с години на „ Позитано “ – това е извънредно нелоялно и неточно “, даде образец Корнелия Нинова.

И означи, че нито един от тях, като се изключи Цветелина Пенкова, не е отчел активността си пред Националния съвет на партията.

„ Най-лесно е да си затваряш очите и нямаш никакви проблеми, никой не ти е конкурент, само че си отстъпваш от правилата и предваш стотици хиляди, които ти имат вяра, че като си споделил, това ще върша – това правиш. При мен и моя екип да е да и не е не. Не можем да си позволим да лъжем хиляди хора, с цел да уредим 10 на позиции и високи заплати. А сме имали доста такива благоприятни условия през годините, предложили са ни всевъзможни неща, само че оставаме кардинални и по тази причина споделям, че сме единствената опция “, сподели още Нинова по отношение на последователността в политиката.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР