Според известен търговец на криптовалути този меме токена, който в

...
Според известен търговец на криптовалути този меме токена, който в
Коментари Харесай

Тази меме криптовалута може да се срине с 50% според крипто експерт

Според прочут търговец на криптовалути този меме токена, който сега претърпява спад, може да е подготвен за доста намаляване, откакто пробие основно равнище на поддръжка.

Крипто аналитикът Али Мартинес показа прозренията си, акцентирайки, че меме токена Pepe ( PEPE ) наподобява се “подготвя за идващия си ход ” на фона на последните ценови битки.

Мартинес предизвести за капацитета за забележителен спад, в случай че PEPE не успее да резервира позицията си в границите на диапазона $0.00000793 – $0.00000664, което допуска вероятен спад от 54%.

Спадът на PEPE съответства с въвеждането от интернационалната борса Coinbase на поддръжка на безсрочни фючърси за меме крптовалути. Това допълнение следва разрешението на Coinbase да предлага безсрочни фючърси върху цифрови активи на вложители отвън Съединени американски щати през септември предходната година.

Coinbase International Exchange също по този начин неотдавна разшири поддръжката на безконечни фючърси за противоречивия план на Сам Олтман за цифровите активи Worldcoin (WLD) и ORDI (ORDI) – крипто самодейност, целяща да вкара благоприятни условия за NFT в блокчейна на Биткойн .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР