Според Иван Савов експерт дупките по оградата са толкова много,

...
Според Иван Савов експерт дупките по оградата са толкова много,
Коментари Харесай

Криминалист: Трафикантите минават безпрепятствено оградата на границата с Турция

Според Иван Савов специалист дупките по оградата са толкоз доста, че не е нужно трафикантите да употребяват стълби

Засилен мигрантски напън у нас. През последните дни доста случаи на открити каналджии, пренасящи незаконни мигранти, шокираха обществеността. Някои от тях бяха свързани и със гибелта на чужденци. Темата в „ Здравей, България ” по разяснява престъпният специалист Иван Савов.

Според него проблемите, които имаме, водят до сходни произшествия. По думите на криминалиста макар, че механически е обезпечена сигурността на границата ни, има дефицит на фрагменти. „ Имаме доста сериозен проблем, който е обвързван с фрагменти, с образование, обвързван е и с неналичието на пари ”, разяснява той.

Савов съобщи още, че дупките по оградата на границата ни с Турция са толкоз доста, че тук-там не е нужно трафикантите да употребяват стълби, а минават гладко. По думите му трафикът на хора у нас в никакъв случай не е спирал. „ Просто дълго време за него не се говореше. Имаше един миг на мъртвило преди години. Може би поради политическата обстановка в България, фокусът просто беше отместен ”, сподели специалистът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР