Според информация на телевизия Алфа млади двойки от чужбина, които

...
Според информация на телевизия Алфа млади двойки от чужбина, които
Коментари Харесай

След гръцката афера с бебета от сурогатни майки: Двойки от чужбина искат ДНК тест на място в Крит

Според информация на телевизия " Алфа " млади двойки от чужбина, които са се обърнали към центъра за асистирана репродукция, са пристигнали в Крит, с цел да изискат от прокурора да даде позволение за контакт с новородените деца в центъра.

В понеделник сурогатна майка от грузински генезис роди близнаци, които ще останат в болничното заведение, до момента в който не бъде открито, които са биологичните им родители.

Към момента е дадена " зелена светлина " за ДНК проучване, с което да се потвърди кои са родителите на родените в понеделник близнаци.

В отделението за новородени в болничното заведение в Ханя има четири бебета от сурогатни майки грузинки. Въпросните дами са сътрудничели на незаконната организация, която се проверява от управляващите за търговията с бебета.

До края на седмицата още една двойка ще направи ДНК тест.

В понеделник четирима души, свързани с противозаконните осиновявания, донорството на яйцеклетки и сурогатно майчинство, останаха в ареста. Под ограничаващи условия бяха оставени на независимост други четири лица, свързани със случая.

При експлоадирането на абсурда се появи и информация, че измежду сурогатните майки е имало и наши сънароднички.

Членовете на организацията са имали дългогодишни противозаконни дейности в тази област, като против тях са повдигнати редица тежки обвинявания.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР