Според характера, предпочитания и интереси или просто заради съдбата, има

...
Според характера, предпочитания и интереси или просто заради съдбата, има
Коментари Харесай

Тези две зодиалкални двойки не могат да бъдат разделени

Според характера, желания и ползи или просто поради ориста, има някои хора, които е предопределено да бъдат дружно. Те са двете половинки на едно цяло, които мъчно могат да бъдат разграничени и да живеят един без различен.

Ако връзката им в миналото завърши, то ще бъде поради самите тях, външен фактор не може да навлезе в връзките им. Химията посред им е извънредно мощна. Ето кои са зодиите, които са неразделни.

Лъв и Везни

 Лъв и Везни

Лъвът е същински цар и поробител, който постоянно потиска и отблъсква сътрудниците си. Той е горделив, самовлюбен, с огромно его и упоритости. На върха няма място за различен и той твърдо стои там. Когато обаче е в компанията на Везни, държанието му и страстите му се трансформират. Вместо поробител Везните ще видят другар и бранител. Абсолютно нетипично за него, зодия Лъв е подготвен да пренебрегне потребностите си и да се погрижи за тези на Везните.

Интересното е, че за положителната връзка сред двата знака способства елегантността на Лъва, с която той прави обилни дарове на Везната.

Единственото нещо, което би могло да попречи на взаимоотношенията им, е недоверието на Везните. Несигурността му би била сериозен проблем, по тази причина той би трябвало да разбере, че в случай че не е значим за Лъва, той не би склонил глава пред него.

Дева и Водолей

 Дева и Водолей

В тази зодиакална двойка завоевателят е Девата. Тя е съвършена и самоуверено се доближава към обекта на желанията си, щом се появи подобен. Водолеят се увлича на първо време по нейното духовитост, тъй като и той самият е подобен. Тези знаци са странна композиция, от която обаче се поражда идеална връзка.

Водолеите са мечтатели, до момента в който Девите са практични реалисти и тъкмо поради това те се допълват съвършено.

Това, което би могло да попречи на тази връзка, е фактът, че от време на време Водолеят намира Девата за прекомерно скучна и даже изтощаваща с непотребна информация. Водолеите обичат многообразие и приключенията, а сухото всекидневие в действителност ги напряга и може да се окаже причина за преустановяване на връзката им. Добрата вест е, че даже да си дадат седмица или месец отмора, любовта им пламва още веднъж със същата мощ и ги събира.

Разбира се, много неща са относителни. Намерете индивида, с който си пасвате най-добре, и даже той да не е по зодиакалния ви усет, му дайте късмет.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР