Според халдейските мъдреци всяка година е под покровителството на определен

...
Според халдейските мъдреци всяка година е под покровителството на определен
Коментари Харесай

Азарей за 2023-та: Войнствен Марс чисти лошата енергия, голе...



Според халдейските мъдреци всяка година е под покровителството на избран зодиакален знак и планета.

2023-та година  ще бъде под егидата на зодиакалниия знак Везни и планетата Марс. 

Везните са мъжки знак и той се управлява от променливи прочувствени настроения. Вместо равновесие има какофония. Знакът дава отговор за партньорствата, правораздаването, интернационалните връзки, спорове и напрежения, за изкуствата и връзките с чужбина.

Като похлупак на всичко 2023 година ще се води от войнствения Марс. Той е един от основните богове от тракийския мавзолей и ни е прочут под името Арес. В по-късни времена римляните ще го нарекат Марс. Той е в стихията си в борбите за власт и му е присъща експанзията. Негови атрибути са лешояд и куче. Лешоядът е знак на връзката небе-земя и е чистачът на природата. Той почиства земята от неприятна и гнила сила. Кучето се показва като лидер на душите. Марс се грижи за съперничеството, действието, интензивността и тежката промишленост. 

По източния зодиак 2023 година е под въздействието на Водния Заек. Тя ще стартира с новолунието в зодиакалния знак Водолей на 21-ви януари. Водният заек е прелестен за компания, подсъзнателен и деликатен към близките.

Българите са подготвени да работят в името на качествена смяна. Обществото ще разисква и изисква от ръководещите разнообразни обществени придобивки и усъвършенствания. Обменът на информация ще бъде натоварен. Тези старания ще доведат до усъвършенствания. Жените и децата ще се радват на грижите на обществото. Ще бъдат прокарани удобни промени. Нацията ще се развива и процъфтява. Търговията и покупко-продажбите ще са сполучливи. Ще има опция за добра годишна продукция. Здравето на хората ще бъде изменчиво в другите интервали на годината.

Дава се късмет да се подобрят опциите на хората за придобиване на богатства, тъй че с добре преценено изпитание да бъдат усъвършенствани и нараснали държавните финанси. Това обаче по едно и също време е обвързвано с огромни разноски и удобното въздействие ще изпитат единствено тези, чиито каузи стоят под знака на Марс – военната индустрия, хирургията, машиностроенето. Разходите за военни цели ще нарушат салдото на бюджета. Купуването на нови машини във въздушните сили, както и поддръжката на избрани народи с оръжие, ще лимитират способността ни да се употребяват финансите за по-разумни цели.

Решенията на Народното събрание за военни разноски ще има негативно влияние върху финансовата непоклатимост на страната. Тези дейности ще провокират недоволства и митинги. Заемите, които ще бъдат изтеглени, крият в себе си огромни загуби.

Работещите ще се тормозят за насъщния си, но ще имат и мотиви да бъдат удовлетворени. Привилегиите на властимащите ще бъдат понижени, което ще е добре за елементарните хора. 

Медиите и публичното мнение ще разкрият с остра рецензия далавери за военни и военноморски разноски. Те ще предизвикат митинги и недоволства.

Партньорските връзки ще носят задоволство.

Парламентът ще одобри ограничения, които пазят трудещите се. 

Необходимо е да се покачат моралните устои на младите дами, с цел да се предпазят от някои рискови пристрастявания.

Предстоят нелеки времена за най-висшестоящите ръководители на страната. Политически персони, които стоят покрай държавното управление и президента, евентуално ще преживеят сложни времена. Това въздействие сочи промяна на държавното управление.

Парламентът ще сътвори обективни закони за богатството на хората, които ще се опитат да заздравят демокрацията и ще подобрят националното богатство в битката с икономическата рецесия. Това е спокойно време за съгласие във всички действия, които имат връзка с търговията, финансите. Търговските ползи на страната ще бъдат предпазени, стокообменът ще се усили.

Но се чака разцепление в Народното събрание, обвързвано с финансови ползи. Ще има провокации измежду гласоподавателите при идващите парламентарни избори.

Бъдещи обединения измежду депутатите ще генерират кавги и нежелателни гафове. Социалната политика ще бъде в основата на законодателната самодейност в Народното събрание.

Могат да се чакат митинги, свързани с утежняване на икономическата конюнктура, инфлацията в страната, решенията на Международния валутен фонд. Чуждестранните вложения ще намалеят. 

Посланията и дейностите на политиците ще провокират протестни дейности на студентите. Младата и буйна кръв може да се прояви по-експанзивно, прочувствено и остро. Изява на националното неодобрение, в което се крие нещо хубаво.

По-важните астрологични събития са следните:

- Повелителят на времето Сатурн ще се гмурне в зодиакалния знак Риби на 7-ми март 2023 година в 15:35 ч и ще обитава там почти две години и половина. Възможно е да развиете интерес към медитации, проучване на мистичната страна на индивида или феномените в парапсихологията. 

Влиянието е неподходящо за работа, публично състояние, престиж и известност. Въздържание, приемливост и неотстъпчивост ще оказват помощ да се преодолеят горепосочените компликации. Засилете волята си и внимавайте да не вършиме неточности в заключенията си.

Периодът е присъщ с промяна на персоналните цели и вероятности. Може да възникне дружба с могъщи, авторитетни хора или окултни групи.

Присъщо за интервала е желанието да се реформира, преобразува или в краен случай да се напусне или унищожи съществуващия обществен ред.

Тъй като Плутон е на върха на хороскопа на България, то се чакат дълбоки трансформации във висшата власт на България – президент и Министерски съвет.

Юпитер ще навлезе в зодиакалния знак Телец на 16-ти май 2023 година в 20:21 ч и ще остане там до 25 май 2024 година

Преминаването на Юпитер през зодиакалния знак Телец се характеризира с градивни усеща за същинските полезности в живота и оптимистичен взор към бизнес делата. 

Ще се радвате на усъвършенствано финансово състояние. По това време е подходящо да поискате покачване или заем. Ще изпитвате предпочитание да проявявате по-голяма благотворителност във връзка с пари и материални средства. Ще намирате смисъл в даряване за просветителни цели.

На 20-ти април ще има цялостно слънчево затъмнение в знака Овен. То ще предизвика угнетеност и незаинтересованост. Една известна дама ще слезе от публичната сцена. Желателно е да се вземат ограничения за запазване на здравето на едрия рогат добитък.

На 5-ти май ще има отчасти лунно затъмение в зодиакалния знак Скорпион. Възможно е да намалее добивът на плодните дръвчета. 

На 14-ти октомври ще се състои отчасти слънчево затъмнение в знака Везни . Очаквайте понижаване на приходите. Ще има риск от банкрут или трансформиране на финансова институция – банка или застрахователно сдружение.

На 28-ми октомври ще следим отчасти лунно затъмнение на фона на знака Телец.

Ако се позволен талази от бежанци, това ще провокира зараза или вреди, причиняващи огромни загуби.

Бъдете ведри и въодушевени. Вярвайте в силата на новото време. То ще отнесе остарелия строй и ще ви сервира условия за основаване на един по-хубав свят.

Пожелайте си!

Сбъдвайте фантазиите си!

Търсете красивото в живота. То е на всички места. Дори да видите нещо тъжно, което сте приели за минус, сложете му една отвесна чертица и чудото ще се сбъдне! Станало е плюс!

Обичайте България!

Пазете я. Грижете се за нея. Всеки един от нас е една дребна България. Ние сме свещите от един възвишен пъзел, който ще свети отсега нататък. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР