Според ген. Атанас Атаносов председателят на парламента Ива Митева има

...
Според ген. Атанас Атаносов председателят на парламента Ива Митева има
Коментари Харесай

Ген. Атанасов отново предложи ИТН да посочат премиер


Според ген. Атанас Атаносов ръководителят на Народното събрание Ива Митева има качества да оглави бъдещо държавно управление. Съпредседателят на „ Демократична България “ повтори пред БиТиВи теза си, че Има Такъв Народ могат да се върнат на масата за договаряния и да предложат фигурата на министър председател за държавно управление на третия мандат.

" ИТН " дано предложат претендент за министър-председател – в случай че може, да не е същият, препоръчан предишния път, този човек няма потенциала за тази позиция. Човек като Ива Митева има дарба да оглави държавно управление, бяха думите на ген. Атанасов. Трябва, съгласно него, в подобен формат на договаряния да бъдат разисквани всички разновидности за министри. Той даде образец със служебния министърЯнаки Стоилов като човек, който е дал твърда поръчка, че е належащо осъществяването на правосъдна промяна.

Атанасов твърди, че е рационално президентът Румен Радев да направи още един кръг от съвещания, преди да връчи третия мандат. За същото настоя по-рано през днешния ден Мая Манолова, съпредседател на „ Изправи сеБГ. Ние идваме! “.

Партиите в Народното събрание отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи да се съберат, да решат на какви отстъпки са съгласни и с мандата на " Изправи се БГ! Ние идваме! " да се направи държавно управление, прикани Атанасов.

Утре Демократична България ще направи серия от съвещания на нашите органи, парламентарната група ще разиска нашия проект, ние ще заемем самодейна позиция, с цел да търсим излаз от политическата рецесия, сподели още той.

Готови сме да създадем всичко, с цел да отговорим на упованията на българските гласоподаватели да има държавно управление, само че не сме подготвени да подкрепим държавно управление, което ще зависи от ГЕРБ или от Движение за права и свободи, повтори Атанас Атанасов.

По-рано през днешния ден и самата Ива Митева разяснява пред публицисти, че е най-добре третият мандат да отиде при „ Изправи сеБГ! Ние идваме! “.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР