Според френското икономическо издание Challenges става дума за вила Suzanne,

...
Според френското икономическо издание Challenges става дума за вила Suzanne,
Коментари Харесай

Френски съд запорира вилата на бившата съпруга на Владимир Путин

Според френското икономическо издание Challenges става дума за вила Suzanne, ситуирана в град Англет, в югозападната част на страната. По наблюдения на Challenges, вилата към този момент е празна. Имотът, ситуиран върху 5 000 кв. м беше обискиран от парижката прокуратура по искане на антикорупционната неправителствена организация Transparency International.

Вилата е издигната през 1930 година Закупена е през 2013 година, шест месеца след развода на Людмила и Владимир Путини. Смята се, че цената ѝ е Евро 5.4 милиона. От началото на съветското навлизане в Украйна парцелът е вандализиран няколко пъти. Собствеността е завършена на името на сегашния брачен партньор на Людмира Очеретная.

Любопитна детайлност е, че и прилежащата вила Altamira е обвързвана със фамилията на съветския президент и записана по същия модел - на името на някогашния брачен партньор на дъщерята на Путин Катерина Тихонова.

Междувременно Людмила Очеретная осъществя сполучлив бизнес в няколко бранша, на наподобява най-хубав триумф реализира в региона на частното кредитиране. С...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР