Според Forbes Робърт Кенеди-младши и съпругата му Шерил Хайнс притежават около 15 милиона долара

...
Робърт Ф. Кенеди-младши и съпругата му, актрисата Черил Хайнс, струват
Коментари Харесай

Робърт Ф. Кенеди-младши и съпругата му, актрисата Черил Хайнс, струват приблизително 15 милиона долара според Forbes.

Финансовото издание каза, че другите 10 братя и сестри на Кенеди са намалили претенциите му към огромното богатство на семейството.

Кенеди също е направил милиони сам, включително чрез адвокатската си кантора и защита срещу ваксините.

Дългосрочният кандидат за президент на Демократическата партия Робърт Ф. Кенеди-младши е невероятно богат, но може би не толкова добре, колкото предполага фамилното му име, според анализ на Forbes.

Финансовите публикация стигна до заключението, че Кенеди и съпругата му, актрисата Шерил Хайнс, струват приблизително 15 милиона долара въз основа на анализ на приходите, имотите и дълговете на двойките, събрани от законово изискваното финансово разкриване на Кенеди, което той подаде през юни.

< p>Въпреки богатството си Кенеди не финансира сам кампанията си. Кампанията му отчете малко над 4,5 милиона долара на ръка през юли след последното си подаване.

Forbes отбеляза, че една от основните причини Кенеди да няма повече пари е, че „родословното дърво на Кенеди има много клони. " Бившият главен прокурор Робърт Кенеди имаше Етел Кенеди имаше 11 деца, включително RFK младши, което оставя много повече връзки със семейното богатство от президента Джон Ф. Кенеди, чийто единствен оцелял потомък в тяхното поколение е американският посланик в Австралия Каролайн Кенеди. RFK Jr. Forbes изчисли през 2015 г., че цялото състояние на семейство Кенеди струва 1,2 милиарда долара.

Кенеди, който стана известен като екологичен активист и адвокат, преди да се обърне към скептицизма по отношение на ваксините, също направи свои собствени пари . Той съобщи, че е спечелил повече от 5 милиона долара от адвокатската си кантора Kennedy & Madonna LLP от началото на 2022 г. до средата на 2023 г. Кевин Дж. Мадона, партньорът на Кенеди във фирмата, каза на Forbes, че доходите им могат да варират силно през годините. t0-година. Кенеди също е получавал заплата и бонуси от Children's Health Defence, организация с нестопанска цел, която е основният генератор на неговата програма срещу ваксините.

Хайнс, звезда от "Curb Your Enthusiasm" на HBO, донесе повече над 1 милион долара през 2022 г. и началото на 2023 г., когато тя се появи във втория сезон на ръководения от Кейли Куоко сериал The Flight Attendant. Хайнс се появи и в романтичната комедия About Fate. Според Forbes, Hines има и две пенсионни сметки, които държат между 600 000 и 1,7 милиона долара, главно в фондове за акции и облигации. Двойката споделя имоти както в Лос Анджелис, така и в дома на клана Кенеди в Хаянис Порт, Масачузетс.

Някои от членовете на семейството на Кенеди са били открити в подкрепата си на президента Джо Байдън и той се бори да навлиза в пътищата с демократите. Проучванията досега показаха ясно, че Кенеди е изправен пред тежка задача да се опита да свали действащия президент на първичните избори на Демократическата партия.

Прочетете оригиналната статия в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР