Според фондацията на Бил Гейтс, електронните цигари и други алтернативни

...
Според фондацията на Бил Гейтс, електронните цигари и други алтернативни
Коментари Харесай

Фондацията на Бил Гейтс включи електронните цигари и бездимните продукти в 13-те предизвикателства, които могат да подобрят живота

Според фондацията на Бил Гейтс, електронните цигари и други различни тютюневи произведения, като продуктите с нагряване, не са безвредни, само че могат да доведат до понижаване на вредата от тютюна. Това, което откривателите би трябвало да схванат, съгласно Гейтс, е дали електронните устройства могат да понижат равнищата на тютюнопушене без да водят до пристрастяване при младежите.

През 2017 година фондация "Бил и Мелинда Гейтс " разгласява първия си годишен отчет наименуван "Пазители на задачите “ (Goalkeepers), в който се акцентира, че човечеството се развива в вярната посока. Вторият годишен отчет, оповестен предходната седмица, слага фокус върху "огромното предизвикателство " за възстановяване на живота на хората с ниски приходи, понижаване на бедността, повишение на сигурността и други.

Нуждата от повече изследвания за резултатите на електронните цигари и бездимните артикули е част от 13-те провокации, които отчетът включва.

Докато процентът на хората на възраст 10 или повече години, които пушат, е намалял от 25% на 18% от 1990 година насам, то тези старания в този момент са сложени на карта, заради понижаване на контрола в тази област.

Забраните за тютюнопушене и повишението на цените, заради по-високите налози върху тютюна, намаляват равнищата на тютюнопушенето, само че даже тези ограничения да бъдат засилени, създателите на отчета считат, че милиони пушачи ще не престават да умират или да се разболяват в резултат на тютюнопушенето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР