Според филмите и книгите кралските деца спят на копринени възглавници,

...
Според филмите и книгите кралските деца спят на копринени възглавници,
Коментари Харесай

11 мъдри правила на кралското възпитание, полезни за всички родители

Според филмите и книгите кралските деца спят на копринени възглавници, ядат от златни чинии и се забавляват през целия ден. В същинския живот обаче това не е тъкмо по този начин.

Ето по какъв начин са възпитани най-известните принц и принцеса – Джордж и Шарлот, децата на Уилям и Кейт.

Уважавайте труда на всички хора

Правнуците на кралица Елизабет от напълно дребни знаят, че би трябвало да ценят работата на всеки човек – без значение дали това е майката, която приготвя вечерята или камериерката, която почиства къщата. Джордж и Шарлот за научени, че не би трябвало да подценяват храната на масата и сами да прибират разхвърлените си играчки и облекла.

Семейството е преди всичко

Въпреки че е единствено на 4 години принц Джордж се грижи за по-малката си сестричка, а по думите на Кейт двамата към този момент са най-хубави другари. От напълно дребни те са осведомени с историята на фамилията си и постоянно посещават гроба на баба им – принцеса Даяна. Кейт и Уилям също се пробват да прекарат допустимо най-вече време с децата си. Децата постоянно вечерят с възрастните макар съществуващите обичаи.

Всеки има право свободно да показва своите усеща и мисли

Кейт и Уилям интензивно развиват прочувствената просветеност на своите деца. „ Като виждам по какъв начин поддържат връзка децата в учебно заведение, разбирам, че живеем в безусловно друго време. Идват генерации, които не се опасяват да кажат нещата, които в действителност ги тревожат “, споделя принц Уилям.

Образованието е доста значимо

Четенето на книги е измежду обичаните неща на Джордж и Шарлот. Кейт постоянно ги води да преглеждат изложения и музеи. Любимият им музей е Природонаучният музей в Лондон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР