Според експертът по сигурност Тихомир Безлов, след днешното посещение на

...
Според експертът по сигурност Тихомир Безлов, след днешното посещение на
Коментари Харесай

Хубавото на САЩ е, че са директни с България, смята Тихомир Безлов

Според специалистът по сигурност Тихомир Безлов, след днешното посещаване на ръководителя на Офиса за съгласуване на глобите в Държавния департамент на Съединени американски щати Джим О`Брайън, на България е препоръчан избор. Той е или да предприемем стъпки към промени в битката с корупцията, или американските институции да продължат да постановат наказания по “Магнитски ” на български жители. Безлов разяснява, че хубавото в тази ситуация е, че най-малко Съединени американски щати са директни в изразяването на позицията си.

Експертът предвижда, че партиите ще са склонни да се спогодят по атникорупционното законодателство. Безлов изясни, че казусът е, че в последната българска Конституция е основана свръхсилната институция основен прокурор. “Понякога той е по-силен от министър-председателя ”, изясни той. Друг проблем е, че прокуратурата има съвсем военизирана конструкция, добави специалистът.

Безлов акцентира също, че в умозаключение Джим О`Брайън е споделил, че България няма да си реши казуса с смяната на един закон. Въпросът е освен в законите, а в използването им, добави специалистът в “Пресечна точка ” по Нова телевизия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР