Според древната формула, указваща моделите за изследване на перфектното лице,

...
Според древната формула, указваща моделите за изследване на перфектното лице,
Коментари Харесай

Звездата от „Убивайки Ийв“ Джоди Комър обявена за най-красивата личност в света

Според античната формула, указваща моделите за проучване на съвършеното лице, доктор Джулиан Де Силва разкри, че Бела Хадид към този момент не се счита за най-красивата персона в света. Лекарят секвенира хора, които дават отговор на древногръцките стандарти за хубост съгласно „ златното сечение “, основано от античните гърци. Супермоделът получи невероятните 94,35 % съвпадане, само че в този момент това се промени.

Титлата отива при известната актриса Джоди Комър, нашумяла с присъединяване си в сериала " Убивайки Ийв ".

За малко време през последните няколко години тя се трансформира в една от най-търсените актриси, а през 2019 година получи „ Еми “ за най-хубава женска роля в упоменатия сериал.

Пластичният хирург Де Силва разгласява фотоси на най-красивите актриси. Второ място заема Зендая, Бела Хадид отпада на трето място, а Бионсе е на четвърто.

„ Оказа се, че тя има най-хубавите позиции на носа и устните с резултат от 98,7%, което е единствено на 1,3% разлика от съвършената форма “, сподели лекарят и добави: „ Джоди получи също най-хубави резултати за широчина и дължина на носа и беше покрай върха за формата на устните и позицията на очите. Най-лошата оценка бяха нейните вежди. Те означиха " единствено " 88 %, свеждайки общия й резултат до 94,52 % “, изясни специалистът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР