Според докладите се очаква шотландското правителство да се откаже от

...
Според докладите се очаква шотландското правителство да се откаже от
Коментари Харесай

Шотландия се отказва от зелените цели, след като организацията за наблюдение на климата казва, че те са непостижими: report

Според отчетите се чака шотландското държавно управление да се откаже от задачата си за понижаване на излъчванията на парникови газове със 75% до 2030 година

Проверката на действителността пристигна, откакто министрите пропуснаха осем от последните 12 годишни цели за излъчванията, като специалисти настояват, че към този момент е невероятно страната да извърши понижението от 75% до края на десетилетието, заяви.

Въпреки че крайната цел на страната за постигане на „ чиста нула “ до 2045 година ще остане, държавното управление на Шотландия преработва своите климатични цели.

Комитетът по изменение на климата (CCC), самостоятелна обществен орган, който дава препоръки на политиците, предизвести, че Шотландия е изгубила преднината си пред останалата част от Обединеното кралство в оправянето с проблемите, свързани с изменението на климата. деяние за климатична правдивост в шотландския парламент в Единбург. (Jane Barlow/PA Images посредством Getty Images)

Хората вземат участие в световния ден на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР