Според докладите крал Чарлз е решен да присъства на церемонията

...
Според докладите крал Чарлз е решен да присъства на церемонията
Коментари Харесай

Крал Чарлз е „решен“ да присъства на Trooping The Color въпреки продължаващата си битка с рака

Според отчетите крал Чарлз е решен да участва на церемонията Trooping the Color през юни макар продължаващата си борба с рака.

На 5 февруари Бъкингамският замък разгласи, че 75-годишният крал е бил диагностициран с рак след несвързана интервенция за „ доброкачествено увеличаване на простатата “.

Оттогава кралят си е взел отмора от множеството публични отговорности до момента в който се подлага на лекуване, макар че се счита, че продължава подмолната работа по държавни документи. Напоследък той също взе присъединяване в определен брой задължения, като среща преди бюджета с канцлера Джереми Хънт по-рано този месец.

Други членове на кралското семейство, в това число Камила, кралица брачен партньор, са се ускори, с цел да поеме спомагателни отговорности в негово неявяване.

Но има едно събитие, на което се твърди, че има огромно предпочитание да участва - годишният церемониал Trooping The Color, който ще се организира в Лондон на 15 юни. Според Mail Online сътрудниците на двореца към този момент търсят способи той може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР