Според доклад на щатския прокурор на Ню Йорк, щатът може

...
Според доклад на щатския прокурор на Ню Йорк, щатът може
Коментари Харесай

Прокуратурата в Ню Йорк откри огромно несъответствие - много повече хора са умрели от коронавирус в старчески домове

Според отчет на щатския прокурор на Ню Йорк, щатът може да е отчел хиляди смъртни случаи по-малко в домовете за възрастни хора, съобщи БГНЕС.
Летиция Джеймс съобщи, че нейното следствие е разкрило трагично противоречие сред обявените смъртни случаи и формалните данни.
 Невярна ли е статистиката за смъртните случаи от COVID-19 във Франция и с какъв брой? Невярна ли е статистиката за смъртните случаи от COVID-19 във Франция и с какъв брой?
Франция се бори със " смразяващите данни " за смъртни случаи в резултат заболяване от ковид от домове за остарели хора. Вътрешни имей...
Това подкопава престижа на губернатора Андрю Куомо, който се похвали с съответните дейности на управляващите в изискванията на пандемия.
Ако заключенията в отчета на Джеймс са правилни, това би означавало над 13 000 смъртни случая повече от посочените в формалната статистика в домовете за възрастни хора - най-високата в Съединени американски щати.
Понастоящем формалните данни, регистрирани от здравните управляващи в щата, е за 8 711 умряли от ковид възрастни хора в институции.
Куомо неведнъж защитаваше работата си за справяне със болестта в старешки домове и твърдеше, че другите щати се оправят доста по-зле.
 Щатът Ню Йорк усети липса на ваксини против ковид, светът гони 100 000 000 публични случаи на COVID-19 Щатът Ню Йорк усети липса на ваксини против ковид, светът гони 100 000 000 публични случаи на COVID-19
Щатът Ню Йорк ще изразходва всички налични ваксини против ковид до петък вечерта, заяви губернаторът на щата Андрю Куомо. Изявлен...
Ню Йорк е един от дребното щати в страната, който регистрира смъртните случаи в домовете за възрастни хора, в случай че те са се случили на територията им, като не взема поради умрелите в лечебни заведения.
В своя отчет прокурор Джеймс е открила, че " доста поданици на старешки домове са умряли от COVID-19 в лечебни заведения, откакто са били преместени от домовете за възрастни хора ", което не е отразено в оповестените публични данни на здравните управляващи в Ню Йорк.
Докладът от 76 страници се основава на близо 1000 тъжби, подадени от близки на възрастни хора от април 2020 година. Констатациите се основават на изследване измежду 62 домове за възрастни хора - към 10% от тези обществени заведения в щата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР