Според бащата на момичето, имало връзка с Басмаджиев, той е

...
Според бащата на момичето, имало връзка с Басмаджиев, той е
Коментари Харесай

Учителят от Асеновград предлагал ракия на децата, питал ги дали имат с*кс инструктор

Според бащата на момичето, имало връзка с Басмаджиев, той е арестуван за 72 часа
39-годишният преподавател по математика от Асеновград Атанас Басмаджиев предложил ракия на децата и постоянно си приказвал за секс с тях. Това сподели пред “24 часа ” бащата на 14-годишното момиче, което имало връзка с преподавателяпо личните му думи. След като е приказвал с полицията, родителят решил да ревизира в допълнение телефона на щерка си и попаднал на група, в която Басмаджиев и възпитаници, с които ходил на лагер в Приморско, си пишат. Според бащата всички там, като се изключи педагога, са на 15 години. 

В чата, който е от август 2022 година, се вижда по какъв начин преподавателят намерено беседва за с*кс с децата, предлага да ги почерпи алкохол, а когато една от ученичките написа, че е взел девойките за мезе, той дава отговор с “харесал съм ги за асеновградски булки ”. В друга обстановка учителят непосредствено пита дете от Раковски дали в града имат с*кс инструктори.

По-надолу в скандалния чат Атанас Басмаджиев пита няколко от момчетата в групата дали желаят да изкарат лесни пари. Момчетата желаят да знаят защо става въпрос и преподавателят им праща скрийншот с предложение за фотоси в сексуален филм против 8000 лева, което е получил от различен фейсбук профил. След това възпитател и възпитаници се смеят дружно. 

“Какъв преподавател е тоя, по какъв начин не са го разбрали толкоз време какво прави ”, пита бащата на момичето, признало за прекомерно близки контакти с Басмаджиев. Той научил за протичащото се на 18 януари, когато се прибрал от чужбина, и незабавно отишъл при директорката на учебното заведение, в което преподавал 39-годишният мъж.

“Тя ми сподели, че това били единствено изказвания. Дъщеря ми и господинът отричали и нямало доказателства ”, съобщи родителят. Самата директорка Мая Краева е подала сигнала до полицията, след който беше задържан учителят, напуснал СУ " Св. св. Кирил и Методий " в Асеновград още преди да се развихри абсурдът.

Атанас Басмаджиев беше арестуван от полицията на 26 януари. Разследващите ревизират дали той в действителност е имал връзка с 14-годишната си ученичка. Според бащата момичето към този момент е разпитано и кореспонденцията сред двамата е предадена на проверяващите. “Ще отпечатвам тези чатове и още на следващия ден ще ги занеса в полицията. Не може да му се размине просто по този начин. Аз съм на 48 години, не мога да си показва по какъв начин може да правиш такива неща с деца ”, сподели още обезпокоеният родител. По негова информация преподавателят е арестуван за 72 часа.

Както “24 часа ” към този момент писа, в петък беше формирано досъдебно произвеждане за блудничество по случая с Атанас Басмаджиев. Тогава юристът на фамилията на ученичката изясни, че няма да повдигат цивилен иск, а желаят просто да получат правдивост.

" Няма да укривам какво съм научил. Днес е моята щерка, на следващия ден ще е някоя друга. Този би трябвало да бъде спрян. За мен той не е човек ", съобщи 48-годишният родител.











Атанас Басмаджиев (с лилавата снимка) на смешка предлага на възпитаници да се снимат в сексуален филм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР