Според астролозите много от проблемите могат да бъдат избегнати, ако

...
Според астролозите много от проблемите могат да бъдат избегнати, ако
Коментари Харесай

Ужасни дни чакат тези зодии през август

Според астролозите доста от проблемите могат да бъдат избегнати, в случай че доста деликатно следим какво ни споделят звездите и се съобразявме с предизвестията им.

Първите 10 дни на август ще бъдат спокойни за всички знаци. Изглежда, че звездите сами дават отмора и време да съберете мощ, преди измененията и проблемите, които ви предстоят.

Все отново възможностите да ви излъгват и да имате по-големи паники остават, само че единствено за няколко зодиакални знака. Ето кои са те:

Близнаците са доста способни. Те обаче ще би трябвало да работят доста по-внимателно и концентрирано от различен път. Винаги се показват на равнище, няма спор, само че в този момент би трябвало да бъдат още по-внимателни и да не отсрочват никое свое обвързване. Дори и към този момент да сте прегледали някой документ, то прегледайте го още веднъж, тъй като грешката ви може да ви изиграе доста неприятна смешка.

Козирозите би трябвало да се пазят от измами.Да, това несъмнено е един от най-интуитивните знаци в зодиака, също така представителите на този знак нормално имат бърз и изострен разум и постоянно надушват измамата още в зародиш. Този път обаче шансът няма да е на ваша страна и може да попаднете в клопка.

Вашата почтеност и отвращение да се примирите с мръсните способи на останалите, не значи, че всички мислят като вас. Внимавайте най-много във финансов проект.

Отложете взимането на значими бизнес решения, колкото и неотложни да са. По-добре е да вършиме сходни неща през втората половина на месеца.

Риби – вие ще сте прекомерно небрежни през този месец. Измамниците може да се възползват от това и да загубите огромна сума пари. Важно е през август да стъпите крепко на земята, тъй като другояче, хвърченето в небесата ще ви докара мъчително приземяване.

Добре е да сте нащрек, даже и по отношение на близки и остарели и сякаш положителни другари.

jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР