Според астрологията на този ден съответства стихията огън и то

...
Според астрологията на този ден съответства стихията огън и то
Коментари Харесай

Днес е 8-ми лунен ден: не се поддавайте на емоционални състояния и осмислете действията си

Според астрологията на този ден подхожда стихията огън и то като знак на възраждането. Този интервал се явява тестване, през чието прекосяване човек се трансформира в ново качествено положение .

Неслучайно знак на осмия лунен ден е митичната птица феникс, която се възражда от пепелта. Същото нещо се случва и с нас, както на психическо равнище, по този начин и на физическо.
 image2_16x9.png Спечели изкусителни коледни награди с Лили Дрогерие На фокус
8-ми лунен ден е първият ден от втората лунна фаза, която приключва с пълнолуние. Двете лунни етапи астролозите съпоставят по следния метод: първите седем дни от цикъла можем да приемем за интервала на какавида, а втората фаза – на самата пеперуда . Така цялостният капацитет стартира да приема действителна форма. Всичко, което е изговорено и направено преди, минава в напълно ново положение.

През този интервал може да попаднете в несигурно прочувствено положение и да се проявят безпричинни промени в настроението, както и изпадане в крайности.

Това положение е обвързвано с преструктурирането на личността или времето , в което старите мисловни стратегии се заменят с нови или се усъвършенстват. Обикновено такива интервали постоянно се характеризират със комплицирани моменти и колкото по-фина е настройката, толкоз повече може да се възбуди нервното безпокойствие.

 луна Thinkstock

Затова е целесъобразно в този ден да си спестите визитите и престоя в огромни и шумни компании. Разбира се, не е належащо да изпадате в крайности – в случай че ви поканят на вечеря, то не отхвърляйте поканата. Ако имате опция да избирате, то по-добре заложете на дребна креативна конюнктура или вечеря с близки и правилни другари .Най-важното е да сте на място, на което може да има допустимо минимум провокации.

В осми лунен ден се предлага да не се подавате на прочувствени положения, като раздразнителност или яд. Запазете успокоение и уравновесено прочувствено положение, а към провокациите се отнесете със здравословна и рационална доза подигравка.
 Помощникът за всеки ден, с който ще имаме по-организиран и пълностоен живот Edna предлага Помощникът за всеки ден, с който ще имаме по-организиран и пълностоен живот
Можете да преминете по-лесно през измененията, в случай че деянията подготвеност да приемете всичко ново и несъмнено да имате предпочитание за смяна. Разберете, че всичко което се демонстрира в живота ви през осми лунен ден, е належащо да се одобри като даденост, като възвишен урок, който ви е належащо да научите. Важно е в този миг да деянията еластичност и да спазвате правилото за най-малкото противодействие, в противоположен случай може да се стигне до неприятни затруднения, както на психическо, по този начин и на физическо равнище.

Смята се, че в този ден не е целесъобразно да се работи с огън и да се пали подобен , с изключение на за специфични ритуални дейности. Необходимо е да деянията внимание при работа с електроуреди. Според поверията не е хубаво земята да се обработва, в този ден човек „ засява “ в земята зърната на омраза, злоба, завист и неправда.

В 8-ми лунен ден може да помислите за смирение и опрощаване на греховете. Направете разбор на живота си, като преосмислите своите действия и държание, а по-късно да се постараете да ги подобрите. Извадете всичко неприятно от себе си и го пуснете въображаемо да изгори в огъня, който служи, като буря на деня. Може да изгорите дори всички ваши проблеми и беди.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР