Според астролога Татяна Агафонова на 10 март 2024 г. ще

...
Според астролога Татяна Агафонова на 10 март 2024 г. ще
Коментари Харесай

Астролог посочи зодиите, които ще имат късмет на новолуние през март

Според астролога Татяна Агафонова на 10 март 2024 година ще забележим новолуние в Риби. Предстоящото събитие ще донесе промени за представителите на всички съзвездия, само че пет знака на Зодиака ще изпитат благотворното въздействие на силата.

В обява за Rsute.ru експертът описа кой ще има максимален шанс на новолуние. На първо място, специалистът отбелязва, че по това време е належащо да работите върху себе си и да успокоите прочувствената люлка. По-добре е да се дистанцирате от паниката и хаоса и да насочите буйната си сила към рутина, тъй като всяка смяна стартира с малко и това оказва помощ да избегнете разочарования в бъдеще.

Говорейки за главните късметлии на новолунието през март, астрологът отбелязва, че е пристигнало времето Овните да не се опасяват и да пробват нови неща.

Моментът е подобаващ да поемете надълбоко мирис и да продължите самоуверено към задачите си. Трябва да поддържате религия в себе си и да не спирате, когато се появят трудности по пътя.

Телците, макар склонността си към безмълвие, ще би трябвало да поддържат връзка доста по това време. Периодът е подобаващ и за мечтаене и правене на проекти. Можете да участвате в планове и това ще донесе обилни резултати в бъдеще.

Добрите вести ще сполетят Близнаците по новолуние. За представителите на този зодиакален знак се предлага да се настроят на работния темп и тогава ще стане допустимо ослепително кариерно развиване.

За Везни е време да си пожелаете стремежи и да пресъздавате постигането на задачата си в медитация. Всичко замислено ще се сбъдне, защото с новолунието благоволението на Вселената ще пристигна на представителите на тази зодия.

Стрелците ще имат капацитет, който ще им помогне да осъществят доста хрумвания. Ще има доста запаси, пристрастеност и блян, с цел да реализирате проектите си. Творческият метод към дейностите ще помогне за поддържане на сила на високо равнище.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР