Според астролога Гал Сасон Вселената ни изпраща посланията си и

...
Според астролога Гал Сасон Вселената ни изпраща посланията си и
Коментари Харесай

Вселената ни изпраща посланията си, но ние трябва да се научим да ги разшифроваме

Според астролога Гал Сасон Вселената ни изпраща посланията си и за всеки от нас е значимо да отвори съзнанието си за това, което става в близост.
Като разшифроваме скритите известия, ще разберем своето съществуване в същинската му дълбочина и същина и това ще усъвършенства бъдещия ни живот.
Как да стане това?
Достатъчно е да обръщаме внимание на знаците, които срещаме по пътя си, с цел да помогнем на щастливите случайности да се появяват по-често в живота ни.
Астрологът изяснява постоянно в своите книги, че хората не съумяват да осъществен фантазиите си и аргументите са няколко. Понякога не знаят какво тъкмо желаят да им се случи. Много честа процедура е хората да желаят неща, които в действителност въобще не са им нужни. Затова неориентираните имат задачата първо да се научат да вършат разлика сред двете неща.

Друг значим детайл от системата на сбъдването е позитивната сила. Ако желанието е обвързвано със светлите усеща, опцията да се сбъдне е много по-голяма, в сравнение с отрицателните стремления.
Гал Сасон предлага на хората, които следват препоръките му, просто упражнение за дишане, което може да им бъде асистент в устрема да се отърсят от нещата, които не са им нужни и да се съсредоточат върху позитивните си фантазии.
Упражнението се състои в вдишване на въздух и след това се брои до четири, след това се изпуска постепенно въздухът, като се брои назад. През това време, когато се поема въздух, мисълта се концентрира върху желанието, към което се стремим. При издишване -върху това, от което желаеме да се освободим.

Тези практики надали могат да донесат действителна смяна в живота, само че оказват помощ да се почистим от непотребни мисли, да се фокусираме върху себе си, да съберем сили и предпочитание в едно, с цел да преминем към осъществяване на проектите си. Без действителни планувани дейности нито едно желание няма късмет да се случи. С – или без присъединяване на Вселената.
Духовни учители като Гал Сасон могат да оказват помощ да се насочим в вярната посока, да намерим личната си пътечка в живота, учейки ни да разграничаваме фантазиите от действителните си потребности и да търсим верния път, с цел да реализираме задачите си. Книгите му дават такава тенденция.
Инфо: sanovnik.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР