Според актуалните тв слухове секси мамчето Маги Томова е сред

...
Според актуалните тв слухове секси мамчето Маги Томова е сред
Коментари Харесай

MILF Шоу: Новият Ерген избира между две самотни майки

Според настоящите тв клюки секси мамчето Маги Томова е измежду дамите, които стигат до финала на третия сезон на сантименталното риалити " Ергенът ", който следва да се завърти през февруари. Тя се изправя на финала в конкуренцията за сърцето на предприемача Алекс против друга майка - Надежда Вишева, родителка на 9-годишно момченце.

Мълвата за финала на любовното шоу обаче не е напълно вярна, въпреки и двете родителки да стигат надалеч в конкуренцията, написа Хотнюз.

В този сезон продуцентите решили да наблегнат на самотните майки, както предишния път на наднормената Пам, с цел да привлекат и повече фенове от фамилната публика, която счита шоуто за прекомерно еротично.



Секси мамчето Маги с дъщеричката й

Нито Вишева, нито Томова обаче печелят " Ергенът ", прецизират от уеб страницата, а " изпускането " на информация сякаш от кухнята на предаването било за реклама на двете чаровни русокоски, които от няколко дни са измежду най-търсените дами в инстаграм. Преди 18 години Томова печели купата " Мис Варна ", само че продължава да се грижи за себе си със спорт, най-вече морски. 

Тя обаче е и почитател на тениса и Гришо. Маги е първа другарка с адашката си Маги Джанаварова, от която получила скъпи препоръки за държанието пред камера. Двете постоянно могат да бъдат видяни из нощните заведение на Варна, разкриват още от медията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР