Споразумението за сътрудничество между ОИ Старинен Пловдив и четирите частни

...
Споразумението за сътрудничество между ОИ Старинен Пловдив и четирите частни
Коментари Харесай

4 частни галерии и ОИ Старинен Пловдив ще приемат заедно т...

Споразумението за съдействие сред ОИ " Старинен Пловдив " и четирите частни галерии " Димитър Георгиев ", " Джуркови ", " Филипополис " и " Инджов " към този момент е реалност. То е по самодейност на галеристите.

" Инициативата пристигна от тях. Изпревариха ни. " Старинен Пловдив " разполага с такова благосъстояние, че един туристически тур е непълен ", сподели шефът на общинския институт доктор Елена Кантарева.

Кметът Здравко Димитров участва на подписването на контракта. Пожелавам годината да е с в пъти повече туристи от други години. Благодаря на галеристите, че влагат в изкуство в тези мъчно времена.

Според зам.-кмета по просвета Пламен Панов съглашението ще търси взаимност и ще сътвори нов туристически маршрут " Изобразително изкуство ". Друг стъпка е комбинираният билет. За всеки закупен билет от " Старинен Пловдив " има 10% отстъпка за четирите галерии.

Самите галерии са монументи на културата и в случай че имат потребност от координиране за бъдещи планове, " Старинен Пловдив ще им спомага за това.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР