Спорът на Анджелина Джоли и Брад Пит за взе неприятен

...
Спорът на Анджелина Джоли и Брад Пит за взе неприятен
Коментари Харесай

Анджелина Джоли съди Брад Пит за 250 милиона долара

Спорът на Анджелина Джоли и Брад Пит за взе противен поврат. Последното правосъдно дело е в допълнение към това, заведено от Пит за продажбата от Джоли на нейния дял от винарната, дружно с персоналното им дело за настойничество над деца и делото й на ФБР за Закона за независимост на информацията.

Компаниятадоскоро притежавана от Джоли-, твърди, че Пит и сътрудниците му са се пробвали да „ завладяват контрола “ върху парцела „ катоотмъщение за бракоразводните процедури и попечителството “ с вярата, че „ Джоли в никакъв случай няма да види нито стотинка “ от доста сполучливата винарна, съгласно  . Делото изисква 250 милиона $ обезщетение от Пит, с което връзките сред двамата напълно се заплитат.
 Съюз на демократичните сили с бурна реакция против наличието на Митрофанова на тържествата за Съединението 8 септ 2022 | " Скандализирани сме от наличието на съветския дипломат на тържествата за Съединението в Пловдив. " Това...
Двойката купи имението през 2008 година за да влезе във винопроизводителния бизнес. Тъй като марката беше толкоз преплетена с многочислените им бизнес и благотворителни старания, Джоли се концентрира върху фондацията Джоли-Пит, до момента в който надзорът върху инвестицията на двойката в Château Miraval беше оставен в ръцете на Пит. Това проработи първоначално, само че когато бракът им се провали, достъпът на Джоли до ежедневните покупко-продажби с инвестицията във вино също бе стеснен.
               

 

Съдебният иск цитира зависимостта на Пит от алкохола и желанието му да придобие еднолична благосъстоятелност върху Château Miraval като два казуса, които са довели до ограничение на Джоли от информация за техния бизнес. Актрисата обвинява Пит и борда на шефовете на винарната, че са „ пропиляли десетки милиони от парите на Château Miraval за суетни планове, които имат малко, в случай че въобще имат, бизнес опрощение “.

Това включва басейн, чието създаване коства милиони долари и стълбище, което е реконструирано четири пъти, с цел да отговори на удовлетворението на Пит. „ Тези средства бяха изхарчени след възражението на Джоли и Нувел “, се споделя в правосъдните документи.

 
               

Искът идва след провален опит Анджелина да продаде своя дял на някогашния си брачен партньор. Актрисата твърди, че препоръчаните условия са били прекомерно неизгодни за нея.Така че тъкмо като развода им, правосъдните борби за бизнеса им не престават и не престават.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР