Спомняте ли си как преди няколко години Big Brother даде

...
Спомняте ли си как преди няколко години Big Brother даде
Коментари Харесай

Става опасно: Сандев покани Стела... да се изкъпят заедно! Двамата - на романтична среща

Спомняте ли си по какъв начин преди няколко години Big Brother даде нов живот на връзките сред Александра Богданска и Даниел Петканов? Двамата даже се ожениха в телевизионното риалити.

Е, нещо сходно е напът да се случи и в " Къщата на инфлуенсърите ", тъй като Сандев и Стела е прекомерно евентуално да намерят път един към различен още веднъж. Това се видя в последния епизод на риалитито, в което в ролята на сватовница влезе Виктория Капитонова. 

Първо победителката в " Ергенът " ги попита настрана дали би се събрал с другия. И двамата не дадоха безапелационен отговор. " Не знам дали ще се съберем ", съобщи Сандев, " времето ще покаже ", сподели пък Стела.

Виж още: Рич Бич разкри тайната си! Ето по какъв начин богатата българка от TikTok печели пари

По-късно двамата се отделиха на " сантиментална вечеря " на сандвичи. Това изненада Стела, която дефинира някогашния си като несъответстващ. " Сандев, не си съответен, човек, аз те познавам, какви са тези неща ", попита го тя, а той ѝ отговори, че просто му е било прелестно да се отделят и поговорят. По-късно си ѝ го сподели: закача я!

Двамата по непонятен метод се скараха, а разногласието продължи и в кухнята на Къщата, където в последна сметка Сандев подари едно лале на Стела и двамата още веднъж стоплиха връзките. 

Кулминацията обаче пристигна по-късно вечерта, когато Сандев с грижа за природата предложи на Стела да се изкъпят дружно. Другите участници им подсетиха, че това е неразрешено съгласно изискванията на играта. " Е, какво толкоз, той единствено ще ми изтърка гърба ", склонна бе Стела.

Виж още: Луксозна женитба: Ето по какъв начин са изглеждали пиленцата от Монако като младоженци 

Иначе в Къщата назрява спор. По остаряла риалити традиция в основата му ще бъде Ваня, която и в " Игри на волята " бързо си откри противници. Този път май ще е Николас, който демонстрира, че няма желанието да се преценява с нечии непознати правила. 

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/
https://www.instagram.com/bacesandeff/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР